![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca observi, am pus accentul pe replantarea padurii. asta mi s-a parut esential, caci de taiat vad ca taie toata lumea. Ar fi de dorit sa te adresezi pe un ton mai prietenos, daca se poate, asa ca intre crestini, cat si penru faptul ca sunt mai in varsta decat tine. Dar numai daca poti, evident. |
|
|||
|
|||
![]()
Am inteles, ca nu poti taia dupa bunul plac. Nu am padure, ca sa am asemenea probleme. Bine ar fi ca cei, care au paduri sa respecte legea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ar fi bine sa citesti si ce a scris AlinB, ca sa nu mai faci comentarii inutile.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Si bunicului meu si altor frati de-ai lui le-a fost retrocedata o padure iar pt ca nu aveau ce facea cu ea,fratii lui au taiat pomii si i-au pus lemnele in fata portii:"iaca asta-i partea ta de lemme din padurea personala,ca ce-oi vrea cu ele!"Eu eram copil,nu prea realizam ce se intampla,eram bucuroasa ca stateam cu un calculator in fata mormanului si vindeam lemne taranilor :) Inca mai are terenul si acum,dar copacii sunt de mult scrum si cenusa! De plantat,a mai plantat tata mare...
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Accentul cade pe cei care apara dreptul proprietarului de a-si folosi proprietatea. Citat:
Si toate astea pe baza unui articol incert, care acuza oameni ai bisericii, dar dovezi - ioc. Si mai vine si dreptcrecioasa BOR si zice mai pe ocolite (cica): preotii taie, dar nu pun mana pentru a planta la loc. Citat:
Ca daca te comporti si gandesti ca la 15 ani, nu te astepta la prea multe menajamente, mai ales cand altii compara persoana care scrie si ce scrie cu varsta care o vad la profil.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 27.02.2013 at 00:42:31. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
În loc de a pune la punct pe altul, poate în final veniți totuși cu o scuză. Interesantă tactică, ne folosim de vârstă doar pentru a-i "pune la punct pe alții". Ioana tocmai vi s-a adresat cu "dumneavoastră"...dar înțeleg că e greu de văzut. |
|
|||
|
|||
![]()
Poate mai citești matăluță o dată ce scrie, dar cu MARE atenție.
Last edited by ovidiu b.; 27.02.2013 at 12:22:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preotii din diaspora | sophia | Preotul | 131 | 15.06.2010 19:16:58 |
Cele doua preotii | Marius22 | Preotul | 4 | 30.09.2009 12:13:02 |
CE ne fac preotii nostrii | Laurentiu | Generalitati | 50 | 17.09.2007 18:18:11 |
|