Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.02.2013, 01:47:01
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Vai!
Inca o soparla media, anticlericala, care pentru miha-anca devine o certitudine absoluta si ii activeaza "spiritul" anticlerical, pardon, justitiar.
De fapt nu ai inteles ce am spus, AlinB. Vezi cai pe pereti, AlinB.
Tocmai spuneam, ca isi pot taia padurile cat vor, numai sa planteze alti pomi in loc, asa cum e normal. Ai inteles acum, AlinB?
Reply With Quote
Vechi 26.02.2013, 01:53:30
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Vorbesti ca si cand i-ai fi plantat tu pe toti.

Suna mai bine daca ziceai: anul acesta am plantat 10 braduti.
Tu cati braduti ai plantat? ... ca sa vedem daca ai motiv de ras. Sarcasmul acesta nu iti sade bine.
Reply With Quote
Vechi 26.02.2013, 10:10:38
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Tocmai spuneam, ca isi pot taia padurile cat vor, numai sa planteze alti pomi in loc, asa cum e normal. Ai inteles acum, AlinB?
Poate suferi de pierderi de memorie.
Daca e asa, eu inteleg si iti aduc aminte:

Citat:
Poate ar trebui sa se gandeasca si la acest aspect cei, care doar iau apararea celor, care taie padurea, dar nu pun mana pentru a planta un copac in loc.
Acum intrebarea:
Cine ia aparerea cui?

Ca poate am inteles eu gresit, dar pe topicul asta e vorba chipurile de preotii care ar face defrisari, chestie care e mai degraba o acuzatie decat o realitate dovedita.

Daca te refereai la altcineva, te rog sa faci precizarile de rigoare (cine taie padurea si cine le ia aparerea, cu trimiteri exacte la acest topic) caz in care recunosc ca am inteles gresit si imi prezint si eu scuzele de rigoare.
Vechi 26.02.2013, 10:13:07
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
Tu cati braduti ai plantat? ... ca sa vedem daca ai motiv de ras. Sarcasmul acesta nu iti sade bine.
Pai cand ai sa vezi ca ma bat cu caramida in piept vizavi de realizari colective in care am un merit efectiv neprecizat, atunci sa-mi ceri detalii.
Vechi 26.02.2013, 16:09:57
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Poate suferi de pierderi de memorie.
Daca e asa, eu inteleg si iti aduc aminte:

Acum intrebarea:
Cine ia aparerea cui?

Ca poate am inteles eu gresit, dar pe topicul asta e vorba chipurile de preotii care ar face defrisari, chestie care e mai degraba o acuzatie decat o realitate dovedita.

Daca te refereai la altcineva, te rog sa faci precizarile de rigoare (cine taie padurea si cine le ia aparerea, cu trimiteri exacte la acest topic) caz in care recunosc ca am inteles gresit si imi prezint si eu scuzele de rigoare.
ioanna lua apararea celor, care isi taie propria padure; iar eu am spus ca nu e suficient sa iei apararea acestora, ei fiind in drept sa taie padurea manastirii, dar au totodata si datoria de a planta alti pomi in loc.

Ca sa nu se ajunga la neintelegeri, care te pun in situatia de a-ti cere scuze, ar fi bine sa citesti ce au scris userii pe topic, inainte de a da raspuns, nu sa te referi doar la o singura postare. Nici o postare nu e de sine statatoare, ci are legatura cu alte postari.

Citat:
Pai cand ai sa vezi ca ma bat cu caramida in piept vizavi de realizari colective in care am un merit efectiv neprecizat, atunci sa-mi ceri detalii.
Nu s-a batut nimeni cu caramida in piept, dat tu nu suporti ca cineva sa aiba mai multa dreptate ca tine. In cazul de fata, este cineva care a participat la plantarea a 3000 de puieti, pe care il critici, desi tu nu ai participat la asemenea actiune, dar tii mortis sa te legi de cei, care nu sunt indiferenti fata de defrisarile care se fac si isi folosesc timpul pentru a repara raul facut.
Nu s-a laudat nimeni cu plantatul puietilor, doar a mentionat ca dovada a angajamentului sau, lucru care ar trebui sa fie un indemn si pentru altii, si nici decum motiv de critica.
AlinB, incearca sa ne arati si latura ta umana in postarile tale.
Reply With Quote
Vechi 26.02.2013, 17:38:29
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
ioanna lua apararea celor, care isi taie propria padure; iar eu am spus ca nu e suficient sa iei apararea acestora, ei fiind in drept sa taie padurea manastirii, dar au totodata si datoria de a planta alti pomi in loc.

Ca sa nu se ajunga la neintelegeri, care te pun in situatia de a-ti cere scuze, ar fi bine sa citesti ce au scris userii pe topic, inainte de a da raspuns, nu sa te referi doar la o singura postare. Nici o postare nu e de sine statatoare, ci are legatura cu alte postari.
.
Ce bine ar fi ca si d-voastra sa cititi cu atentie ce se scrie pe topic inainte de a posta.
Citat:
Tocmai spuneam, ca isi pot taia padurile cat vor, numai sa planteze alti pomi in loc, asa cum e normal.
Nu poti sa tai cat vrei din padurea ta, chiar daca plantezi alti arbori.

Last edited by ioanna; 26.02.2013 at 17:55:18.
Reply With Quote
Vechi 26.02.2013, 18:13:31
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
Felicitari, Dumitru73! De fapt aceasta este problema: se defriseaza, dar nu se planteaza o noua padure. Asta doare, caci se erodeaza solul prin lipsa padurii.
Poate ar trebui sa se gandeasca si la acest aspect cei, care doar iau apararea celor, care taie padurea, dar nu pun mana pentru a planta un copac in loc.

Ma intreb ce zice dna Rovana Plumb despre acest lucru? Se pare ca este preocupata de starea padurilor din Romania, dar ceea ce lipseste este incurajarea plantarii unor noi paduri. S-a dat o lege care ii pedepseste mai aspru pe cei, care taie paduri in zonele protejate. Lege avem, mai lipseste actiunea.
http://www.ziare.com/articole/defrisari+paduri+romania
chiar dacă este a ta, nu poți să tăi pădurea dupa bunul plac.
trebuie să replantezi.
dar nici așa nu poți tăia sute de hectare o dată.
Reply With Quote
Vechi 26.02.2013, 18:15:33
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Vorbesti ca si cand i-ai fi plantat tu pe toti.

Suna mai bine daca ziceai: anul acesta am plantat 10 braduti.
nu am spus că i-am plantat pe toți.
comentariul tău este răutăcios.
Reply With Quote
Vechi 26.02.2013, 18:21:40
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
probabil nu înțelegi ce este o realizate colectivă si care este importanta ei.
am fost aproximativ 100 de oameni.
că am plantat 10 sau 30 de braduti nu contează.
contează că prin realizarile individuale mici și aparent fără impact, ale unor oameni, s-a reușit ceva ce aș vrea să văd cât mai des.
Reply With Quote
Vechi 26.02.2013, 18:21:44
ovidiu b.
Guest

Implicit

După acuze gratuite, cam greu...să apelăm la scuze.

Last edited by ovidiu b.; 26.02.2013 at 18:25:47.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Preotii din diaspora sophia Preotul 131 15.06.2010 19:16:58
Cele doua preotii Marius22 Preotul 4 30.09.2009 12:13:02
CE ne fac preotii nostrii Laurentiu Generalitati 50 17.09.2007 18:18:11