![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tocmai spuneam, ca isi pot taia padurile cat vor, numai sa planteze alti pomi in loc, asa cum e normal. Ai inteles acum, AlinB? |
|
|||
|
|||
![]()
Tu cati braduti ai plantat? ... ca sa vedem daca ai motiv de ras. Sarcasmul acesta nu iti sade bine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca e asa, eu inteleg si iti aduc aminte: Citat:
Cine ia aparerea cui? Ca poate am inteles eu gresit, dar pe topicul asta e vorba chipurile de preotii care ar face defrisari, chestie care e mai degraba o acuzatie decat o realitate dovedita. Daca te refereai la altcineva, te rog sa faci precizarile de rigoare (cine taie padurea si cine le ia aparerea, cu trimiteri exacte la acest topic) caz in care recunosc ca am inteles gresit si imi prezint si eu scuzele de rigoare.
|
|||
|
|||
![]()
Pai cand ai sa vezi ca ma bat cu caramida in piept vizavi de realizari colective in care am un merit efectiv neprecizat, atunci sa-mi ceri detalii.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa nu se ajunga la neintelegeri, care te pun in situatia de a-ti cere scuze, ar fi bine sa citesti ce au scris userii pe topic, inainte de a da raspuns, nu sa te referi doar la o singura postare. Nici o postare nu e de sine statatoare, ci are legatura cu alte postari. Citat:
Nu s-a laudat nimeni cu plantatul puietilor, doar a mentionat ca dovada a angajamentului sau, lucru care ar trebui sa fie un indemn si pentru altii, si nici decum motiv de critica. AlinB, incearca sa ne arati si latura ta umana in postarile tale. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu poti sa tai cat vrei din padurea ta, chiar daca plantezi alti arbori. Last edited by ioanna; 26.02.2013 at 17:55:18. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
trebuie să replantezi. dar nici așa nu poți tăia sute de hectare o dată. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
comentariul tău este răutăcios. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
am fost aproximativ 100 de oameni. că am plantat 10 sau 30 de braduti nu contează. contează că prin realizarile individuale mici și aparent fără impact, ale unor oameni, s-a reușit ceva ce aș vrea să văd cât mai des. |
|
|||
|
|||
![]()
După acuze gratuite, cam greu...să apelăm la scuze.
Last edited by ovidiu b.; 26.02.2013 at 18:25:47. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Preotii din diaspora | sophia | Preotul | 131 | 15.06.2010 19:16:58 |
Cele doua preotii | Marius22 | Preotul | 4 | 30.09.2009 12:13:02 |
CE ne fac preotii nostrii | Laurentiu | Generalitati | 50 | 17.09.2007 18:18:11 |
|