![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 06.03.2013 at 14:00:10. |
|
|||
|
|||
![]()
La slujba de Bobotează, când preotul stropește cu apă sfințită poporul, oamenii obișnuiesc să spună că au fost botezați. La fel despre animale, casă, pomi, lucruri. E o extensie a sensului cuvântului „botez”, și nu se confundă cu botezul din cristelniță, al nașterii din nou.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Si la romano-catolici de Sf. Anton (17 ian.) animalele primesc binecuvantare. Pare-mi-se ca si la anglicani si la metodisti. Poate nu si la cei din Scotia :)
Last edited by ioanna; 06.03.2013 at 14:36:25. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 06.03.2013 at 15:51:59. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
N-a zis, insa ne-a atins oarecum indirect, regasindu-ne pe alocuri in critica romanismului. Nu i-am citit finalul, am parcurs cam 85-90% din ea, pana unde spune ca randuiala spovedaniei permite omului sa pacatuiasca sau cat de degradant e sa te pui in genunchi si sa-ti marturisesti pacatele unui preot si mi-am spus gata... e suficient :) Lectura placuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ti-a mai spus cineva ca esti ca o fumigena? Auzi la el: "Ortodocșii sunt considerați creștini și botezați,... însă... (botezul) se repetă la intrarea în Biserica Adventistă (și în cea Penticostală)." Tu realizezi in ce ratacire te balacesti? Nici macar nu esti coerent in logica elementara! Citat:
Sunteti ca niste precupeti la taraba: "Daca vrei sa te "rebotezi", n-ai decat!" Daca il "rebotezati", inseamna ca negati prin gestul vostru "botezul" facut inainte la sectarii de dinainte. Daca nu-l "rebotezati" inseamna ca recunoasteti "botezul" la sectarii dintai. Aiureala pe toate planurile! Asta denota ca voi nu dati 2 bani pe cea mai vaga idee despre "botez". Cum ramane cu "un Domn, o credinta, un botez"? Nicicum, invatatura voastra despre "botez" e un fel de "lasa-ma sa te las", e ca patrunjelu-n zama: nici căcă, nici căcă. Citat:
"Pentru că mulți amăgitori au ieșit în lume, care nu mărturisesc că Iisus Hristos a venit în trup; unul ca acesta e amăgitorul și antihristul." 2 Ioan 1,7. "Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru, ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai marita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul L-ai nascut, pe tine cea intru adevar Nascatoare de Dumnezeu te marim!" |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
penticostalii sunt sectari? | ingerul_pazitor | Generalitati | 51 | 16.05.2018 17:43:56 |
penticostalii | redandrei90 | Intrebari utilizatori | 162 | 08.01.2013 12:08:26 |
Cum sa vorbim cu penticostalii ? | IonutS | Secte si culte | 282 | 28.03.2012 20:48:00 |
Botezul in BOR | orthodoxia.i.thanatos | Botezul | 594 | 26.01.2010 01:33:12 |
|