Citat:
În prealabil postat de ioanna
Cum nu stiati?Dar ce-ati crezut ca face preotul: boteaza caii?:) sau n-ati dat inca de o asemenea stire care sa va puna pe ganduri 
|
Habar nu am avut,nu am stiut si nici nu am vazut asa ceva dar daca as fi asistat la asa ceva m-as fi informat despre ce este vorba si mi-as fi pastrat concluziile pentru mine fie si din considerentul ca acel domn preot face ceva in concordanta cu credinta dansului intre credinciosii din aceiasi credinta cu dansul,aspect care pe mine,in credinta mea, nu are cu ce sa ma deranjeze :) Daca ar fi facut asta unul dintre fratii mei de credinta atunci cu siguranta as fi comentat,fie si pt ca ar fi fost o noutate absoluta,un botez al animalelor,o inovatie cum spuneti dvs :) si m-as fi gandit ca nu prea mai sunt la curent cu invatatura de credinta calvina.Totusi cred ca mi-as dori sa asist odata la asa ceva,omul cat traieste invata,am colindat lumea dar asta inca nu am vazut dar incep sa-mi fac o idee corecta despre ce este vorba datorita rugaciunii postate de dvs.Numai bine va doresc !