![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca nu ati fost atenti la formularea mea: este o intrebare si nu chiar o afirmatie: "si-o merita?" - este si un semn al intrebarii pe aici, prin care exprim ca putea sa aiba putina grija in ceea ce a facut, si ca si eu ma intreb daca nu cumva singura s-a bagat in aceasta situatie. Nicidecum nu exprim ca ma bucur, nu am nici o satisfactie personala ca "si-a primit ce merita". Dar nici voi nu puteti spune ca nu si-a cautat-o cu lumanarea... Poate era mai bine sa scriu: "si-a cautat-o singura cu lumanarea?" Eu sustin preventia intr-un mod maxim. Trebuie avuta grija mare, si paza buna pazeste bostanaria. Nu arunc vina in spatele victimei ci in spatele celor care trebuiau sa pazeasca si sa invete victima. E o mica diferenta aici. Victimele sunt de multe ori adolescente, persoane vulnerabile. Cineva trebuia sa aiba grija de ele. As sustine imediat o lege bizantina de tipul: "violatorului i se taie organul" !!! Se ofera cineva sa initieze asa ceva? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu e vina fetei, dar avand in vedere lumea nebuna in care traim, trebuie sa fim cat mai precaute si inarmate (cu rugaciunea). Sa facem tot ce este omeneste posibil sa nu patim asa ceva, iar rest sa ne incredem in Dumnezeu. Este totusi trist ca femeile violate nu primesc suportul necesar din partea familiei, mai ales daca ramane insarcinata, ci familia pare sa faca tot posibilul ca sa uite de incident, in loc sa sprijine fata.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa a facut Hashem corpul femeii: pentru barbat, vorbind strict biologic, el este doar un trigger al erectiei. In momentul in care formele, prin vestimentatie, dublate de comportament, sunt "plimbate pe la nasul" unui mascul uman detracat (nu pot sa ii numesc "barbati", ci masculi reductibili la propriile organe; "barbat" e un titlu de onoare, cind e meritat), e clar ca e o "joaca cu focul". Cit de intelepti cei care pe vremuri, taiau "scarbavnicul madular" masculilor dementi, si impuneau fetelor/femeilor o vestimentatie care tinea inca duhurile rele al entropiei sociale in cutia Pandorei... Cit despre fete de 10-11 ani, violate si gravide, ce sa zic? E un lucru bun ca, odata ajunsi in parnaie, pedofilii primesc acolo un "tratament" pe linga care "reeducarea Pitesti" e doar un film cu zombie. Si bine le fac "colegii"! O merita din plin! In cazul unor "copii cu copii", trebuie fie sa nasca, si sa dea "rezultatul" la adoptie sau pentru scopuri de cercetare medicala, fie sa fie operate. |
|
||||
|
||||
![]()
Sunt unele tari din Europa care au adoptat legea castrarii chimice in caz de viol. Intr-o tara inainte de castrarea chimica, se facea castrarea completa a organului. Am uitat numele tarii.
|
|||
|
|||
![]()
Am gasit niste statistici despre numarul avorturilor in fiecare an, in fiecare tara. Romania este aici: http://www.johnstonsarchive.net/poli...b-romania.html
Nu stiu cat de exacte sunt datele (mai ales ca sunt trecute si numarul avorturilor in perioada in care erau interzise, nu se poate cunoaste numarul de fapt), dar se poate observa ca in 1990 nu au fost mai multe avorturi decat inaintea interzicerii avorturilor, de Ceausescu. In alta ordine de idei exista tari in care avortul e ilegal in orice conditii. Asa era si inaintea adoptarii legalizarii avorturilor in majoritatea tarilor. Si asa e si firesc din punct de vedere crestin, nu omoara cineva pe altcineva ca sa-i fie mai bine, chiar si in cazuri extreme, de sanatate. |
|
||||
|
||||
![]()
Băbăieți și fete, creștinii mei frați: cum puteți susține mutilarea cuiva?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Avortul e o crima. Violul mai ales asupra unui copil, e insa tot o crima. Poate ar fi mai bine sa fie pedepsit, violul, cu moartea.
E sinistru dar daca victima violului, insarcinata pe deasupra, e o fetita, si daca nu poate duce sarcina e clar ca trebuie sa scoata "consecinta" dinauntrul ei. Dar asta a fi singura exceptie, sungurul caz in care e de acceptat acea crima numita avort. In oricare alta situatie este si ramine o crima in fata lui Dumnezeu si, ar trebui, si a societatii. |
|
|||
|
|||
![]()
Asa bine. Sunt unii care gindesc cu chestia care trebuie conform acelor legi arhaice si sanatoase, taiata. Ei, acelor unora le trebuie retezata, la propriu, putinta de a nenoroci pe altii.
|
|
||||
|
||||
![]()
Și tu vorbeai deunăzi de radicalizarea mea? Nț, nț, nț...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar, sa revenim la topic. Aici e vorba despre avort. O crima diferita fata de viol.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 09.04.2013 at 18:53:31. |
|