![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Băbăieți și fete, creștinii mei frați: cum puteți susține mutilarea cuiva?
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Asa bine. Sunt unii care gindesc cu chestia care trebuie conform acelor legi arhaice si sanatoase, taiata. Ei, acelor unora le trebuie retezata, la propriu, putinta de a nenoroci pe altii.
|
|
||||
|
||||
![]()
Și tu vorbeai deunăzi de radicalizarea mea? Nț, nț, nț...
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mutilarea sufleteasca a victimei violului este mult mai grava decat mutilarea chimica. Violatorii sunt pericole grave, ei nu ar trebui sa paraseasca inchisoarea niciodata, pentru ca lumea sa fie mai linistita fara ei. O pedeapsa drastica cu urmari ireversibile, te face sa te gandesti mai bine inainte de a comite un rau... ceea ce nu e deloc de neglijat. Situatia e identica nu interzicerea avorturilor. Risti sa mori fara asistenta medicala, risiti sa ajungi la inchisoare, te mai gandesti inainte sa o faci, avortul iti dispare dintre optiuni... violul la fel. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Sa existe violatori care simuleaza buna purtare ca sa iasa din inchisoare dupa doi ani si se razbuna pe victima dupa aceea ? Se poate sa existe, desi perspectiva unui nou proces, in urma caruia vor executa noua pedeapsa plus coada vechii pedepse, plus o eliberare pe buna purtare care se va acorda mai greu recidivistilor, ar trebui sa-i opreasca. In schimb, pe avortionisti si avortioniste nu-i opreste nimic de acest fel. Un viol in antecedente creste probabilitatea sa savarsesti un nou viol ? Cu atat mai mult un avort in antecedente creste probabilitatea sa savarsesti un nou avort. Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|