![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bună completarea cu semințele, am uitat să o adaug. Anul ăsta am ratat cireșele, dar am descoperit nucile pecana proaspete!
Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; Psalmul 140, 4 Ascultați Noul Testament ortodox online. Last edited by Florin-Ionut; 23.06.2013 at 03:57:37. |
|
||||
|
||||
![]()
Zaharia, mi-a plăcut tot ce ai scris pe topic. Ai mare dreptate.
|
|
||||
|
||||
![]()
"Iar în Cezareea era un bărbat cu numele Corneliu, sutaș, din cohorta ce se chema Italica, cucernic și temător de Dumnezeu, cu toată casa lui și care făcea multe milostenii poporului și se ruga lui Dumnezeu totdeauna. Și a văzut în vedenie, lămurit, cam pe la ceasul al nouălea din zi, un înger al lui Dumnezeu, intrând la el și zicându-i: Corneliu! Iar Corneliu, căutând spre el și înfricoșându-se, a zis: Ce este, Doamne? Și îngerul i-a zis: Rugăciunile tale și milosteniile tale s-au suit, spre pomenire, înaintea lui Dumnezeu. Și acum, trimite bărbați la Iope și cheamă să vină un oarecare Simon, care se numește și Petru. El este găzduit la un om oarecare Simon, tăbăcar, a cărui casă este lângă mare. Acesta îți va spune ce să faci. Și după ce s-a dus îngerul care vorbea cu el, Corneliu a chemat două din slugile sale de casă și pe un ostaș cucernic din cei ce îi erau mai apropiați. Și după ce le-a istorisit toate, i-a trimis la Iope. Iar a doua zi, pe când ei mergeau pe drum și se apropiau de cetate, Petru s-a suit pe acoperiș, să se roage pe la ceasul al șaselea. Și i s-a făcut foame și voia să mănânce, dar, pe când ei îi pregăteau să mănânce, a căzut în extaz. Și a văzut cerul deschis și coborându-se ceva ca o față mare de pânză, legată în patru colțuri, lăsându-se pe pământ. În ea erau toate dobitoacele cu patru picioare și târâtoarele pământului și păsările cerului.
Și glas a fost către el: Sculându-te, Petre, junghie și mănâncă. Iar Petru a zis: Nicidecum, Doamne, căci niciodată n-am mâncat nimic spurcat și necurat. Și iarăși, a doua oară, a fost glas către el: Cele ce Dumnezeu a curățit, tu să nu le numești spurcate. Și aceasta s-a făcut de trei ori și îndată acel ceva s-a ridicat la cer." (Faptele Apostolilor, cap 10, 1-16) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Cum să ai probleme de sănătate când mănânnci sănătos? (vorbind la modul general legat de alimentație). Noi știm care este cauza bolii, dar unul din factorii care ar putea influența sănătatea poate fi alimentația. Citat:
Citat:
Mi-a plăcut tare mult cuvântul despre post a Sfântului Ioan Gură de Aur: “Dacă postul a fost necesar în Rai, cu atât mai mult este necesar în afară de Rai. Dacă a fost un medicament util înainte de rană, cu atât mai mult este util după rană”. Acum vin cu o întrebare: cât postea Adam în Rai? |
|
|||
|
|||
![]()
Aproximativ cât Eva, dacă nu mă-nșel cumva...:)
(asta ca să nu fiu acuzat de discriminare, din nou) |
|
|||
|
|||
![]()
Sau pentru puțină destindere, oricum foarte bun răspunsul, neașteptat de bun.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Mai nou fără știință nu există Dumnezeu, ca și cum știința L-a făcut pe Dumnezeu și nu invers. ![]() Last edited by ovidiu b.; 23.06.2013 at 18:18:33. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu am scris in alt mesaj si ce ar trebui sa contina un regim vegetarian: pe langa fructe si legume si seminte, nuci, cereale, eventual soia, drojdie, etc. Un medic nutritionist poate da recomandari pertinente. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar probabil ca majoritate preotilor omit sa specifice..