![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Te rog frumos să nu te mai iei de maieurile mele!
Asta am, asta port. Doar nu vrei să port direct cămașă (că nu sunt Mircea Dinescu, zicînd "Îmi trag realitatea pe piept / ca pe-o cămașă"... - vezi "Proprietarul de poduri", capodoperă, cred). Am ca model sistemul trilaminat care învelește în straturi succesive sistemul nervos central, așa cum l-a creat Dumnezeu: maieu (piamater), apoi cămașa (arahnoida) și la exterior, cu rol de apărare, puloverul/cojocul (duramater). Bîrrr, ce frig era să mă cuprindă, pe ploaia asta... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Astăzi ne depășește cu mult, zic eu, în ce pot numi o credință vie, trăită. Mă rog, o mai concurează Tudor, cât de cât dar pe mine m-a lăsat cu multe bărci în urmă... Trăiesc o mare bucurie că nu doar eu ci întreaga familie suntem duminica în aceeași biserică și facem seara, împreună, măcar un minut de rugăciune. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am studiat câteva lucruri foarte interesante despre anumite aspecte psihologice și sociologice legate de convertirea la o sectă... Există o solidaritate atât de puternică între membrii unei astfel de grupări, o emulație, un entuziasm atât de mare, încât... o Biserică tradițională cu greu poate face față prozelitismului realizat de noile mișcări religioase (nmr)...
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vă mulțumesc mult pentru aprecieri!
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
M-ați lăsat fără replică! :) :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Domnul să vă sporească tuturor credința! Slavă lui Dumnezeu pentru toate!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E mai sceptic si mai intepator, dar e simpatic el asa. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pentru asta va trebui, totuși, să te muți pe un blog personal unde, vorba unui prieten, poți să latri de unu' singur la lună până fuge de pe cer!
|
|||
|
|||
![]()
Remarcile astea spun ceva despre dimensiunile egoului lui care in nici un caz nu fac casa buna cu adevaratele profunzimi spirituale de care este cvasi-total strain.
|
|||
|
|||
![]()
Mai bine ar fi pentru d-voastra sa nu va complicati viata. E pacat daca traiti/umblati impreuna necununati.
Last edited by aubergine; 01.10.2013 at 12:42:03. |
|