![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Deci practic te inscrii pe un traseu de coliziune cu Biserica, a carui cap este Hristos. Dar nu, tu ramai credincios ba chiar te crezi unul mai de soi. Sigur, sigur. Stiu, pentru tine logica e doar o gluma buna. Citat:
E ca si cand ai zice ca bine ar fi sa te calugaresti dar daca nu poti, sa te casatoresti. Unde este contradictia aici? Sunt doua cai, nici o contradictie. Ori in problema discutata, nu exista doua cai, sa nu iei cipul ca e lepadare, dar la o adica, poti si sa-l iei daca e musai nevoie. Cu alte cuvinte, prin paralela dintre aceasta situatie si ce spune Sf. Ap. Pavel incerci sa ne spui ca ambele cai sunt bune? Citat:
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Citat:
Cunosc oameni care cumva impartaseau opinia cipofoba, dar nu se manifestau ca altii de pe aici, nu ignorau un argument repetand obsesiv aceeasi prostii si altele, iar in timp s-au vindecat, asadar unde am scris "demonizati"? Citat:
Citat:
Iar cei care zic ca un om sau o mana se pot pronunta impotriva intregii ortodoxii n-au nici o problema de intelegere vizavi de invatatura ortodoxa. Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Vai de noi! suntem de plans!!
insistam atata cu Lepadarea de parca am fi deja sfinti, suntem deja la portile Raiului si mai avem un ultim hop pana la bunatatile ceresti... "lepadarea", cand in realitate, ne aflam in Valea Plangerii ,suntem oile trimise in mijlocul lupilor, iar pana la insasi ticaloasa de Lepadare sunt atatea mii de capcane ce ne pot deruta, astfel incat sa pierdem Calea, Adevarul, Viata!! Pana si romanii ,indeplinind ordinul de Rastignire, au avut mai mult respect pentru Hristos! ca dupa ce si-au impartit celelalte vesminte, soldatii au tras la sorti, pentru a nu taia in bucati camasa cea fara cusatura. ...iata ca si paganii s-au dovedit a fi mai "credinciosi" fata de un Om despre care stiau ca-i nevinovat! Noi suntem mai rau ca romanii, pentru ca in loc sa cautam sa fim uniti, sa vedem cum se poate combate acest pericol ce ne pandeste (pentru ca REAL el este deja pregatit) de-a nu sfasia Camasa lui Hristos - va rog ca cititi cartea-, sa vedem cum gasim un acord in problema care ne priveste pe toti, toti care suntem cu frica de Dumnezeu, noi ne dam in cap cu "logica" si "argumentul" spre satisfactia dusmanului (iata ce fin mecanism de dezbinare)! Uitati ce spune Parintele Eugen Tanasescu despre legatura dintre suflet si tehnologie: unii se tem ca nu mai avem mult pana la omul bionic. Iar clonarea umana constituie deja, pentru multi, provocarea provocarilor, tocmai datorita existentei sufletului. Sa mai amintesc de calculatorul organic si de inteligenta artificiala? Tocmai de aceea, stiinta nu poate fi separata de metafizica, de filosofia vietii, de spiritualitate. Pentru ca omul este fiinta dihotomica, trup si suflet, materie si duh. Ambele firi au cate un „motor”, denumit identic: inima!! Stiinta fara teologie se transforma intr-un cerc inchis al tehnicismului, robotizarii, materialismului, ateismului sau chiar un cult de sine statator. Biserica scientologica este un exemplu trist de incercare de transformare a stiintei in religie. La fel sunt si alti fantezisti, care transforma teologia in ecuatie cabalistica. De cealalta parte, teologia care respinge din start stiinta devine o hidosenie: habotnicie, pietism ieftin si retrograd, fantezism si visare religioasa. Pentru umanitate, folosirea stiintei in scopuri exclusiv comerciale nu poate fi decat o catastrofa. Atunci cand stiinta nu duce la progres spiritual, ea devine nebunie: Zicand ca sunt intelepti, au ajuns nebuni!! http://www.crestinortodox.ro/editori...ie-142799.html si uitati acum concret si PASII pentru a ne pregati psihicul de Lepadare (care-i otrava aia care bauta in cantitati infime pe termen lung provoaca moartea "naturala", adica nu apare in niciun test medical sau in autopsie?): Un simplu cip implantat in brat este suficient pentru ca o persoana obeza sa poata slabi eficient. Inventia unor cercetatori elvetieni ajuta la monitorizarea cantitatii de grasime din sange, iar cand pacientul a mancat prea mult, cipul elibereaza un hormon care creeaza senzatia de saturare. http://stirileprotv.ro/stiri/smart-n...-greutate.html I-am spus lui Glen (n.r. soțul ei) să nu mă țină conectata la aparate, nu vreau să ajung o legumă. Nu avea rost să îl chinui și pe el și pe copii. Operația a fost ok. Medicii au remediat, până când nu sare cip-ul, sunt ok. http://www.click.ro/vedete/romanesti...65243468.html# dintre voi, cei cu logica si ratiunea nezdruncinata, cei infipti bine in realitate,puteti preciza DACA folosirea stiintei/ tehnologiei in scopuri exclusiv comerciale NU poate fi decat o catastrofa?????!! |
|
|||
|
|||
![]()
Din pacate, e greu de demonstrat ceea ce am afirmat, asa ca poti sa consideri si asa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 28.11.2013 at 20:56:42. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
da' bioetica nene nu e o subramura a tehnologiei?? uite ex: ca prea ma duci cu zaharelu> Cred că înțelegeți toți ce înseamnă cuvântul bioetică. Trăim într-o perioadă istorică în care se înregistrează o dezvoltare explozivă a științelor. Avem o evoluție extraordinară a fizicii, care, încet, încet a condus la tehnologia materialelor, iar de aici au început să se dezvolte tehnologiile, în general. - See more at: http://www.pemptousia.ro/2013/11/bis....WxgPfPr1.dpuf http://www.pemptousia.ro/2013/11/bis...mea-de-astazi/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
nu inteleg cum poti combate un subiect avand ca "arma" reaua-vointa!! aici pe mine ma darama oameni de genul lui Alin! a uitat ca Hristos ne-a lasat Sabia Duhului Sant! cu ea trebuie sa taiem ca sa vedem unde gresim si unde e Adevarul!
|
|
|||
|
|||
![]()
...femeile practica, deseori, o evlavie de-a dreptul isterica, mai dezgustatoare decit cel mai sanguinar fanatism practic de barbati, fie ei credinciosi crestini, sau militanti ai altor cauze. (Vezi postarea anterioara, si multe altele de acest fel). Parca sunt ciupite de "primul fraieritor al primei femei", pe dinauntru, incontinuu. Cind nu pupa in spate nu stiu ce "duhovnic insemnat" si ii inalta osanale cu iz de estrogen, vitupereaza oameni logici ca Alin, Bogdan, Lucian, etc. pentru ca sunt, pentru ele, enervant de lucizi.
Chiar era inspirat de Duhul apostolul Pavel: "Femeia, in Biserica, sa taca". O alta drama a speciei noastre, in afara de arhetipalul moment cind protoparintii au pus botul la propaganda mirosind a sulf si arborind coarne, este ca depindem de...acesti droizi-incubatori de natura organica. Principalele bug-uri ale femeii sunt trancaneala si prostia, ambele incapatinate. Last edited by Barsaumas; 28.11.2013 at 21:50:27. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu sper ca pe tine, eliza-georgiana, te intareste Dumnezeu. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|