![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum, serios, combati bine, dar Iuliu are dreptate. P. S. Cred ca te-ai luat dupa avatarul meu, de m-ai clasificat astfel. Ei bine, aveam la avatar pe Gye Baek din Baekje, dar acela a fost un erou; as vrea sa fiu eu cit a zecea parte din el. Asa ca, pentru smerire, mi-am pus un Paranthropus simpatic (ma rog, o reconsitituire computerizata). Last edited by Barsaumas; 18.12.2013 at 09:28:20. |
|
|||
|
|||
![]()
Lup in haina de oaie.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cred că ai greșit topicul.
Probabil ai intenționat să postezi aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...821#post542821 |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da cine, io ? Noroc ca ai fost demascat. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
:P Pai nu sunt decit..vezi raspunsul dat lui Alin pe topicul Laurei lu' Stifter.
|
|
|||
|
|||
![]()
Acum sincer, eu sunt curios ce crede fiecare despre lumea in care traim. Eu cred in creationismul biblic, intr-un univers si un pamant tanar < 10.000 ani, desi privesc cu simpatie si spre Intelligent Design atata timp cat nu sunt adusi in discutie alieni sau mai stiu eu ce. In schimb nu pot fi de acord cu evolutionismul ateist sau chiar cu cel teist in masura in care sunt oameni care sustin ca Dumnezeu nu stia un anumit lucru, ca sunt lucruri lasate la voia intamplarii etc. Mi se pare o tampenie sa vii tu sa spui ca stii ce nu stia Dumnezeu.
In schimb idea unui univers/pamant batran sau chiar idea unei evolutii planificate nu mi se pare total incompatibila cu crestinismul. Poate asa trebuia sa se intample. Dar eu personal nu am destule motive ca sa cred in aceasta idee. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P. S. si nu sunt lup in blana de oaie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Glumind spunem, de cele mai multe ori, adevărul.