![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mă bucur că însfîrșit recunoști și că pare că însfîrșit te smerești... dar din păcate o faci doar ca folosindu-te de ei să acuzi nevinovații. Citat:
Tu zici la tine dar zici de ei... deci tu nu urmezi sfinții ci acuzi pe cei ce-i urmează. Citat:
Dragul, meu, să te ierte Dumnezeu că eu îmi dau seama că ești doar un pic rătăcit și robit de mincina propagandei și un pic învîrtoșat și răstălmăcitor al scripturilor deci nu dau cu parul ci te îndemn să te îndrepți și să cercetezi și să te lămurești și ai să vezi că se va face Lumină în mintea ta și iubire în inima ta și vei crede cu Adevărat așa ca cele 7 sfinte Trîmbițe... Deci uite eu te iert pentru calomniile și dezinformările și acuzațiile primite și absurde dar trebuie și tu să te liniștești și să fii mai cumpănit în afirmații și mai cinstit căci așa spune porunca vieții: ''Să nu ridici mărturie mincinoasă împotriva aproapelui tău.... |
|
|||
|
|||
![]()
Aici am uitat să pun citatarea aici, deci Igor spune acolo mai sus și nu eu, Igor spune:
Citat:
Și adaug... cu care se laudă osîndind cu tot ce-i vine la gură pe următorii Domnului căutînd să se îndreptățească pe sine însuși în răstălmăciri și necredință. Deci să te ierte Dumnezeu, asta îți doresc, frate Igore. Last edited by vsovi; 01.08.2016 at 20:16:05. |
|
|||||||||||||||||||||
|
|||||||||||||||||||||
![]()
[quote=Igor_Paslusnik;626760]Na hai la trântă. Hai să vedem care iubește mai tare. Tu pe mine, sau eu pe tine !
Eu n-am zis că te iubesc pe tine ci am zis că iubesc pe Dumnezeu mai înainte și din iubire nu mă iau la trîntă ci discutăm frumos și elegant așa ca doi ortodocși ce își iubesc pînă și pe vrășmașii lor. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Ce frumos spui aici după care aluneci în iadul necredinței tale invocînd iar neascultarea și răzvrătirea... altora cînd defapt tu nu vrei nicicum să crezi motivînd cu superioritate arogantă că n-ai nevoie de cele 7 sfînte Trîmbițe Apocaliptice: Citat:
Citat:
Citat:
Până atunci crezi tu ce spune Scriptura: Citat:
Păi exact asta și cred, tu ești cel ce nu crezi și îmi spui mie să cred în nu știu ce răstălmăciri de ale tale. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Ba tu spui, Scriptura spune ce ți-am mărturisit eu mereu ca să crezi în Dumnezeu. Citat:
Tu înveți să se lepede oamenii de Dumnezeu. Citat:
Citat:
Iar știi tu mai bine cine se mîntuie și cine nu? Iar știi tu mai bine ca Dumnezeu cine sunt cei ce-L iubesc și-I plinesc poruncile, iar ești tu mai vrednic decît cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice? Păi uită-te domnule la viața lor sfîntă și la roadele lor și la ucenicii lor și la mărturiile și mesajele lor și nu mai tot întinde propaganda și panica ta și amenințările tale absurde! continuarea mai jos |
|
|||||||||||
|
|||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Mai vrei și să dovedești? Și te și lauzi cu asta? Îmi vine să rîd dar nu e de rîs dragul meu prieten ci e de plîns... n-aș vrea să fiu în pielea ta. continuare mai jos |
|
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Repeți ca să înșeli cu necredința ta plină de interese străine de Dumnezeu. Eu cînd repet spun ce cred... ca să aveți curajul măcar să citiți și să vă convingeți singuri cercetînd și nu crezînd ca orbii. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Dacă tu nu vrei să crezi lasă pe alții căci nu a venit pentru Drepți ci uite, ca să mă cheme pe mine la pocăință și la îndreptare și la CREDINȚĂ! Citat:
Mulțumesc dar nu servesc ''iubirea'' ta căci nu pe noi ar fi trebuit să ne iubești ci pe Dumnezeu și iubindu-L pe El atunci ne-ai fi iubit și pe noi cu Adevărat și ne-ai fi și crezut că doar ce interes aș avea să te mint? Niciunul... sau tu crezi că-mi permit să dezinformez și să te duc în ispită?.. și pe tine și pe ceilalți colegi de forum? Nu-mi permit ci din contră eu îți vestesc Bucuria Apocaliptică și pe Domnul care se vestește întru Venirea Sa scriind Cuvîntul lui Dumnezeu în cărțile de la Pucioasa. Mai am două postări de ale tale la care să-ți răspund din mila lui Dumnezeu... #447 și #448 și sper că după aia te liniștești... cu acuzările și cu auto-îndreptățirile absurde ca să nu mai răstălmăcești scripturile spre a ta necredință... și aia strîmbă și foarte ''mîntuitoare''. Last edited by vsovi; 01.08.2016 at 22:24:58. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci prin toți aceștia vine odihna și Pacea de la Dumnezeu, prin toți CREDINCIOȘII!.. căci cei ce cred s-au întors de la moarte la viață, de la păcat la sfințenie, de la gLume la Dumnezeu... iar în Dumnezeu este iubire și odihnă și pace și veselie căci Dumnezeu este Dragoste curată și sfîntă și DREAPTĂ și milostivă. Deci așa este: zice ''Veniți la Mine!''... așa zice prin toate cele 7 sfinte Trîmbițe Apocaliptice!.. dar nu silește pe nimeni cu forța și cu prigoana și cu frica lansată în subconștientul colectiv... ci cheamă Dumnezeu tot sufletul amărît și căzut în patimi grele... tot omul căci omul este un fiu rătăcit al lui Dumnezeu. El l-a făcut și îl doare pe Dumnezeu de om vrînd să-i fie omului mai bine... așa ca orice Părinte Bun. Last edited by vsovi; 02.08.2016 at 13:09:43. |
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Acolo de unde citezi, Hristos spune că ''unul din voi mă va vinde''și ''unul dintre voi este diavol'', dar nu spune cine, deci putea fi oricare din ei înclusiv el însuși căci nu Iisus vorbea ci Dumnezeu grăia prin El, prin Domnul Iisus. Iar satana nu intrase încă în Iuda decît mai tîrziu, atunci cînd a înghițit cuminecătura dată de Dumnezeu lor. Deci Iisus le spune asta ca să ia aminte fiecare la ei înșiși pentru ca să se păzească ei în momentele grele care vor urma. Apoi ne spune scriptura că Iuda Iscarioteanul era diavol pentru că fura pentru el însuși în ascuns din banii primiți, din punga pe care el o ținea în numele Domnului... deci iată de ce era diavol și atunci cînd era diavol nu era posedat de satana cum dezinformezi tu ci de patima sa. Iar Iuda Iscarioteanul a ajuns posedat nu atunci cînd a intrat satana în el prin acel viciu al lui de care nu se curățise ca să-l ispitească și să-l amăgească ci atunci cînd a împlinit ispita, cînd a căzut în ea împlinind scriptura în rău... și asta s-a întîmplat atunci cînd s-a dus de l-a sărutat pe Iisus ca să-L predea poterei crezînd că Domnul va duce cu aceia lupta cea rea așa cum credea și Petru ridicînd sabie și lepădînd Crucea Domnului. Și s-a mai împlinit cînd Iuda după ce a aruncat banii înapoi în Templu spunînd că a vîndut sînge nevinovat, deci a mărturisit Adevărul, în loc să-și ceară iertare și să accepte chemarea celorlalți ucenici ca să primească iertare prin credința în Mesia el a refuzat preferînd să se judece și să se execute deși în în noaptea aceea se cuminecase. Deci iată cum s-a făcut ca prostul părtaș nu mîntuirii ci celor care îl batjocureau și îl răstigneau pe Iisus din pricina necredinței lor. Citat:
Citat:
Posedarea lor satanică a fost doar în momentul în care Petru s-a lepădat de 3 ori, dar nu scrie că a intrat satana în el ca în Iuda Iscarioteanul care chiar dacă avea pe satana în el a ajuns posedat numai în momentul în care a împlinit ispita, atunci cînd a căzut în ispită... atunci a devenit satană, cînd l-a sărutat pe Iisus și cînd s-a judecat pe sine refuzînd chemarea la pocăință și cînd s-a auto-executat... de propria lui necredință și viclenie, făcîndu-se părtaș tuturor celor ce l-au răstignit pe Domnul Iisus Hristos din necredință. Citat:
Deci să te ferească Dumnezeu pe tine de răstălmăcirile scripturii!.. și nu pe noi de Hrisovul Apostolului Iuda care era defapt Matia. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
continuarea mai jos Last edited by vsovi; 02.08.2016 at 16:46:19. |
|
|||||||||||
|
|||||||||||
![]() Citat:
Citat:
Păi la Pucioasa Trîmbițează deja a 7-a Trîmbiță Apocaliptică... și trîmbițarea ei a existat și a fost anunțată încă de cînd a scris sf. Ap. Ioan în Apocalipsă de la Dumnezeu că o va împlini Domnul Iisus Hristos purtînd un nume nou: Cuvântul lui Dumnezeu. Deci iată cît e de veche proorocia și e scrisă de Ioan, de cel rămas ca locțiitor al Domnului Iisus pînă la întoarcerea Sa ca fiind cel mai mare dintre Apostoli. Deci el era mai marele între mai mari, el stătea pe funcția de Mesia și de fiu al lui Dumnezeu. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Dacă ar născoci Mihaela sau omul sau oricine, păi acela ar merita cea mai mare distincție și cel mai mare premiu și chiar dacă să zicem că ar fi omul cel ce ar născoci, cu ce ar greși? Păi ar fi cea mai valoroasă operă a umanității. Dar nu e scrisă de om ci de Dumnezeu, așa că să nu dezinformăm fiindcă nu ar putea omul ce poate numai Dumnezeu împreună cu omul. Citat:
Care voi, care noi? Aici discutăm noi doi și deci tu ești cel ce încerci prin orice mijloc ca să ne biruie pe amîndoi necredința ta absurdă! Păi ce motiv ai tu să nu citești, să nu te lămurești vrînd mereu să te auto-îndreptățești jucînd aici tragedia ''iubirii'' și ''grijii'' de mine și de mîntuirea mea sau a noastră. Păi Mihaela și cele 7 Trîmbițe și Domnul are grijă de noi și nu tu care te dai ascultător așa ca alții pe care îi invoci doar ca să induci impresia că și ei ar fi de partea ta. Păi sfinții și drepții sunt de partea lui Iisus și a Cuvîntului lui Dumnezeu și nu de partea lamentărilor și neliniștilor tale. Citat:
Deci tu ești plin de amestec și nu Cuvîntul lui Dumnezeu... de la Pucioasa! Iar eu mă strădui mereu să mă curățesc de amestec! Citat:
Citat:
Citat:
continuarea mai jos Last edited by vsovi; 02.08.2016 at 17:14:14. |
|
|||||||||
|
|||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Tu pe ce lume ai fost dacă nu ai aflat în ultima 100 de ani de cele 7 Trîmbițări Apocaliptice? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
continuarea mai jos Last edited by vsovi; 02.08.2016 at 18:14:52. |
|
|||||||||
|
|||||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Eu te-am sfătuit să crezi și crezînd vei depăși această lăudăroșenie a necredinței pînă acolo încît Îl vei regăsi pe Dumnezeu prin Cuvîntul Său. Citat:
Citat:
Da, au ajuns pînă acolo și chiar au intrat înăuntru și stau acolo așa ca tine la ușa mea insistînd și persistînd și făcînd presiuni pînă te vede că te lepezi și tu ca ei de Adevărul ca să propagi apoi toate ereziile și minciunile și necredințele lor. E scris în canoane să nu te amesteci cu ei și cu răstălmăcirile lor. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
''Tot cel ce crede în Mine și în Cuvîntul Meu a trecut de la moarte la Viață, de la întuneric la Lumină, de la minciună la Adevăr și de judecată nu va avea parte... așa ceva este scris despre cei ce mărturisesc pe Dumnezeu și nu fug de Cruce. Last edited by vsovi; 02.08.2016 at 18:34:14. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre Post in Biserica universala | achimovjan | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 9 | 06.05.2010 14:53:11 |
Care e adevarat Biserica Crestina?Ne arata istoria aceasta | mihailt | Generalitati | 15 | 09.12.2009 15:00:47 |
BISERICA UNIVERSALA | mara2008 | Generalitati | 8 | 06.08.2008 06:07:57 |
|