![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Uau, ați găsit-o p'aia cu consimțământul. Ce să zic!
De parcă ăla care-i în "moarte cerebrală", de-l întreabă pe aparținător să-l scoată sau nu din priză, își dă consimțământul. Nu, și-l dă aparținătorul, tutorele etc, pentru el. Pariu că-n destul de puțină vreme (în orice caz, noi o să fim martori) o să fie suficient, cel puțin în cazul pedofiliei, acordul aparținătorului.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu fac asta.
Și probabil nici n-o s-o fac. Dar presimt că într-o perioadă relativ scurtă de timp chestia cu "consimțământul" va căpăta noi și interesante interpretări.
|
|||
|
|||
![]()
Dragos, dincolo de magariile evidente ale Vestului si ale altor puteri in politica lumii, cu efecte negative indiscutabile asupra Romaniei, eu iti zic deocamdata doar atat: pana sa ajungem noi sa intelegem modul de gandire al lumii civilizate (da! la propriu!) avem de iesit mai intai din precambrian.
Dupa opinia mea, atat cat cunosc alte culturi si civilizatii de pe pamantul asta, suntem intr-o pozitie asemanatoare cu a primatelor fata de oameni. Ca tot ati adus voi vorba despre zoo si custi. Idealul dintotdeauna al maimutei asta si este: sa ii vada pe oameni dupa gratii... Te rog sa nu mai faci apologia prostiei, hotiei, perversitatii, lasitatii si nebuniei autohtone in detrimentul celor care ne dau clasa cu milioane de ani in majoritatea chestiunilor vietii. Asta e ideologie si inca una de care suntem satui dupa 50 de ani de minciuna. Suntem de ras, suntem la pamant fata de majoritatea tarilor europene in toate privintele. De ce ascundem asta? Cui foloseste? Nu vezi ca nu mai suntem buni decat sa ii amuzam pe altii? Nu vezi ca am devenit un "caz" interesant si bun de predat in scolile lor?... Nu vezi ca fuge lumea de noi iar daca totusi vine pe aici o face doar din mila si sila? Eventual cu gandul de a mai fura ceva, daca a mai ramas vreo coaja de pe urma nerozilor... |
|
|||
|
|||
![]()
Pe cine deranjezi? Societatea 'retrograda', 'intoleranta', 'din precambrian', care nu poate intelege societatea 'civilizata' ?O sa vina Ioan sa-ti spuna ca oricum, copiii se masturbeaza din scutece. Deci...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acume 'daca asa vrei..' sau pentru copii asa vor parintii' Maine: daca esti pensionar, 'radicalist', 'intolerant'...
|
|||
|
|||
![]()
Deci Ioane, la tine parintele Calistrat e maimuta, si aia care vor anormalitatea sa fie normala, oameni. Ca despre asta era vorba.
Pana una alta, se pare ca tu esti apologetul prostiei, lasitatii, etc. ca despre asta e vorba la omul politic a carui aparator esti. Si ce sa mai zic, societati care au lepadat pe Dumnezeu sunt la ani lumina inainte, unde? In drumul spre Iad? Avem multe probleme, da, dar inca nu suntem apostati. Nu stiu pentru ce, ce a vazut Dumnezeu in noi, insa 'darul' asta al 'civilizatiei' la departat de la noi. Dar tu..pe unde esti?
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 22.10.2016 at 12:20:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mi-am pronuntat nici o opinie asupra eutanasiei, am zis doar ca nu poti sa compari cele doua situatii. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da' nu-s de acord cu tine. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Mărturisesc că n-am reușit să citesc tot ce s-a scris, mai ales din lipsă de timp. M-aș lega de câteva mesaje unde se punea întrebarea "cine hotărăște?". Un timp am crezut că depinde de noi, și ca atare am avut comentarii pe pagina Președintelui. (https://www.facebook.com/klausiohann...47713462469477) Totuși, nici pe departe nu-i așa. Degeaba ne ambiționăm. S-ar putea ca alții, deși mai puțini, să se ambiționeze și mai mult, si sa aibă si influență mai mare, chiar dacă acea "putere" este încredințată tot de noi, care am crezut in ei!
Sunt multe de spus. Care ne dor pana dincolo de suflet. "Înalt preasfințiții", ajung în mâinile procuraturii, iar lumea se dezbină... Ce e de făcut? Nimic decât... sa ne rugăm. Si pentru unii, si pentru alții, ca sa vegheze Dumnezeu si sa aleagă pentru noi! Nu de noi depinde si e bine sa conștientizăm acest lucru și să nu ne încăpățânăm să credem ca putem singuri, schimba ceva. Eu de o vreme repet mereu la rugaciune: "Sa nu-i lasi, Doamne! Sa nu-i lași Măicuță, să ne batjocorească copiii si tradiția!”... Dacă fiecare în parte, s-ar lăsa în mila și în voia lui Dumnezeu, așa cum spunem la „Tatăl nostru”, cred că s-ar simplifica totul!...