![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dragos, dincolo de magariile evidente ale Vestului si ale altor puteri in politica lumii, cu efecte negative indiscutabile asupra Romaniei, eu iti zic deocamdata doar atat: pana sa ajungem noi sa intelegem modul de gandire al lumii civilizate (da! la propriu!) avem de iesit mai intai din precambrian.
Dupa opinia mea, atat cat cunosc alte culturi si civilizatii de pe pamantul asta, suntem intr-o pozitie asemanatoare cu a primatelor fata de oameni. Ca tot ati adus voi vorba despre zoo si custi. Idealul dintotdeauna al maimutei asta si este: sa ii vada pe oameni dupa gratii... Te rog sa nu mai faci apologia prostiei, hotiei, perversitatii, lasitatii si nebuniei autohtone in detrimentul celor care ne dau clasa cu milioane de ani in majoritatea chestiunilor vietii. Asta e ideologie si inca una de care suntem satui dupa 50 de ani de minciuna. Suntem de ras, suntem la pamant fata de majoritatea tarilor europene in toate privintele. De ce ascundem asta? Cui foloseste? Nu vezi ca nu mai suntem buni decat sa ii amuzam pe altii? Nu vezi ca am devenit un "caz" interesant si bun de predat in scolile lor?... Nu vezi ca fuge lumea de noi iar daca totusi vine pe aici o face doar din mila si sila? Eventual cu gandul de a mai fura ceva, daca a mai ramas vreo coaja de pe urma nerozilor... |
|