![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu pomenești de alte ”versete”...
|
|||
|
|||
![]()
Nu te păcăli, toți suntem la fel.
10. După cum este scris: "Nu este drept nici unul; 11. Nu este cel ce înțelege, nu este cel ce caută pe Dumnezeu. 12. Toți s-au abătut, împreună, netrebnici s-au făcut. Nu este cine să facă binele, nici măcar unul nu este.(Rom3, 10-12) Citat:
Aproape toate semnele s-au adeverit DEJA. Anul trecut spuneam cuiva că sunt mai puțin de 10 ani, că noi îl vom trăi LIVE. Războiul actual, în care iau parte țări totalizând miliarde de oameni, tu zici că-i mărunțiș fiindcă ochii tăi ”sunt ținuți” și tu nu-l vezi, fiindcă-i mascat(hibrid); poate că tu zici că-i război numai atunci când soldații trag din tranșee cu pușca în alți soldați îmbrăcați cu alte uniforme. Doamne Iisuse Hristoase, Fiule al lui Dumnezeu, miluiește-ne pe noi, păcătoșii!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai e un semn important mentionat de Domnul Iisus Hristos in Evanghelii, legat de propovaduirea lor la toate neamurile, si aici ma gandesc la poporul chinez, peste un miliard de suflete. E posibil ca urmatorul conflict sa aiba legatura cu ei si puterea ateista comunista care interzice acest lucru sa se prabuseasca. E valabil si pentru vecinul lor ala dolofan care isi infometeaza poporul. Ma gandeam zilele astea de ce americanii se grabesc sa incheie socotelile cu rusii, o graba suspecta, oare ce vor obtine de la rusi? Cumva vre-o neimplicare in ce va urma in Pacific? Totul de intampla foarte repede in ultima perioada.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unde-i Foametea??? Ai facut tu cu adevarat vreodata in viata ta foamea? Nu cred! Unde-i Ciuma( Nu aia artificiala gatita si fiarta bine de la Vuhan) Nu este! Unde-i Razboiul unde vor fi culcati sute de milioane? Nu este si nu a fost! Unde-i Moartea? a miliarde de suflete?...la fel inexistenta si ne rugam/ speram cu Ajutorul si Mila lui Dumnezeu nici sa nu fie vreodata. Semnele trebuie sa fie absolut coplesitoare si sa fie vizibile de absolut toti. Hibridizarea conflictului de care vorbesti exista cu adevarat si este creata, planuita, proiectata minutios de decenii cu notite tehnice ample de catre aceeasi clasa conducatoare care sta departe de vre-un pericol, si care are sub stapanire banii nostri si evident resursele. Implicit toata existenta noastra este controlata si manipulata de ei. Ei dicteaza cate resurse avem voie sa praduim, si cat sa traim, bine sau mai putin bine. Ei sunt fermierii nostri. :)) Ca urmare scapa cine poate, ca-n " Ferma Animalelor" a lui G. Orwell. Atit cat vor putea controla situatia nu va fi niciodata vre-o conflagratie majora cu arme neconventionale(acolo-i doare cel mai mult, deoarece nu se pot feri/ascunde) care ar putea sa le pericliteze viata tihnita a lor si a familiilor lor numeroase, ceea ce este SUPER pentru noi oamenii simpli. Planurile lor presupun supravietuirea perfecta a acestei sute de milioane( cam asta-i numarul lor) de superbogati pentru multe generatii de acum incolo.
Menirea omului pe pamant nu este de a manca si de a-si face nevoile ci sa ajunga asemenea lui Dumnezeu Tatal. «τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται·» |
|
||||
|
||||
![]()
Nimeni nu poate stii cand va veni sfarsitul, asa cum spune in Biblie, doar DUmnezeu-Tatal stie.
Insa se observa multe cicluri care se intampla cu civilizatia umana. La fiecare 100 de ani, 1000 si chiar 2000 de ani se repeta anumite lucruri. Sfarsitul poate veni maine sau peste 1 milion de ani....who knows?! Daca omenirea va ajunge toata Sodoma si Gomora, atunci va veni sfarsitul. Stiu ca se spune de acea ploaie de foc de care se spune ca va distruge o treime din planeta. Multi o interpreteaza cu bombele nucleare, altii cu asteroizi, si nu a venit inca. Al nostru Arsenie spunea ca daca Romania va accepta parteneriatul LGBT, si sa aprobe casatorie intre gay, atunci va pica bomba neutronica in Bucuresti. Am stat sa caut pe internet daca exista bomba neutronica descrisa de el. El spune ca aceasta bomba nu afecteaza cladirile, sau padurile, ci doar carnea umana (sau si animala). Si din ce am cautat nu am gasit asemenea tehnologie in ziua de azi, asta ar fi arma din viitor, nu de acum. Pare prea avansata bomba aceasta sa bypaseze pomii, copacii, cladirile dar sa arda toata carnea, si sa topeasca oasele oamenilor e cam dubios. Singura arma biologica care afecteaza doar oamenii si nu cladirile sau copacii, sunt agentii patogeni, virusii, etc....
"Not all those who wander are lost. All we have to do is decide what to do with the time that is given to us. It is the small things, everyday deeds of ordinary folk that keeps the darkness at bay, simple acts of love and kindness." |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Normal, singurii agenți care ne distrug sănătatea sunt virușii, agenții patogeni etc.
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca lovitura principala va veni din directia asta. Deja asistam la o prabusire a sistemului care promova ideile astea. Poate asta a fost si intentia, sa te uiti in alta parte ca se poata face mai usor tranzitia catre o alta zona si sa o accepti mai usor, chiar sa o doresti. Mantuitorul spune, aveti grija sa nu fiti inselati. Cine poate sa insele un crestin? Un sistem ateist?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Părerea mea este ca de la bun început ar fi trebuit ca Religia (spiritualul), sa nu fi avut legături cu statul. Dar, în același timp, istoria se repeta. Legaturi cu statul au fost de mult timp, inclusiv când încă erau domnitorii pe vremea aceea, și ulterior și în comunism, și asa mai departe
Și dacă se scoală cineva asupra unuia, doi pot să-i stea împotrivă; și funia împletită în trei nu se rupe ușor. (Eclesiastul 4:12) Dumnezeu e Iubire :) Căci prin cuvintele tale vei fi îndreptățit și prin cuvintele tale vei fi condamnat (Matei 12:37) |
|