Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.02.2025, 22:22:11
Adr.iu91's Avatar
Adr.iu91 Adr.iu91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.03.2021
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Nimeni nu poate stii cand va veni sfarsitul, asa cum spune in Biblie, doar DUmnezeu-Tatal stie.

Insa se observa multe cicluri care se intampla cu civilizatia umana. La fiecare 100 de ani, 1000 si chiar 2000 de ani se repeta anumite lucruri. Sfarsitul poate veni maine sau peste 1 milion de ani....who knows?!

Daca omenirea va ajunge toata Sodoma si Gomora, atunci va veni sfarsitul. Stiu ca se spune de acea ploaie de foc de care se spune ca va distruge o treime din planeta. Multi o interpreteaza cu bombele nucleare, altii cu asteroizi, si nu a venit inca.

Al nostru Arsenie spunea ca daca Romania va accepta parteneriatul LGBT, si sa aprobe casatorie intre gay, atunci va pica bomba neutronica in Bucuresti. Am stat sa caut pe internet daca exista bomba neutronica descrisa de el. El spune ca aceasta bomba nu afecteaza cladirile, sau padurile, ci doar carnea umana (sau si animala).

Si din ce am cautat nu am gasit asemenea tehnologie in ziua de azi, asta ar fi arma din viitor, nu de acum. Pare prea avansata bomba aceasta sa bypaseze pomii, copacii, cladirile dar sa arda toata carnea, si sa topeasca oasele oamenilor e cam dubios.

Singura arma biologica care afecteaza doar oamenii si nu cladirile sau copacii, sunt agentii patogeni, virusii, etc....