![]() |
![]() |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
El a făcut o jertfă pentru țară și i-a întărit pe mulți în detenție la greu, care altfel ar fi clacat, a făcut apostolat în cele mai de jos ale pământului. E din categoria ei de care lumea nu era vredincă. Putea să mănânce căcat corect politic, să lingă premierul/președintele vremii, cum l-au lins alți entelectuali pe Iliescu/Petrov, și mai recent pe Bolojan și să fie bine, să fie un profitor de regim care se lăfăie cum au fost atâția și cum sunt și astăzi tot felul de stipendiați din zona soroș.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ce mici suntem noi sa stim ca a fost sau nu a fost ,ca a gresit sau nu a gresit, ca consiliul s-a exprimat corect sau nu asupra lui.
Sa facem jumatate din faptele lui, si nici nu ne-ar mai interesa cine a fost si ce a facut. Mare lucru este sa ii iubesti pe ceilalti incepand cu iubirea de sine. Caci daca iubesti mantuirea proprie, chiar nu te mai intereseaza greselile celorlalti |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
De aceea pana atunci, permite-mi sa nu judec pe nimeni ,si sa incalc aceasta datorie de a semnala greselile altora , cu riscul de a parea ca as sustine ceva nedogmnatic si ne-in spiritul parintilor, asa cum tie ti se pare evident ca ar fi. Eu doar am intrat si am vazut ca vorbiti in contradictoriu, si m-am gandit cat de frumos ar fi sa folosim aceste dezbateri pentru a intelege opinia celuilalt ,mai degraba decat pentru a o afirma pe a noastra. Si am realizat ca grija de mantuirea proprie e de fapt prima porunca a orcarui crestin. Sunt convins ca daca renuntam la noi si ii cerem mai multe detalii celuilalt , incepem macar sa il intelegem , daca nu sa fim de acord cu el Scuze ca am intervenit daca va deranjeaza parerea aceasta neutra ,dar ma simteam bine in aceasta seara si am vrut ca toti sa fie impacati |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Citat:
P.S. Am citit însă toate mesajele tale de pe forum.