Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Mari Duhovnici si predicile lor

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 08.05.2026, 22:13:43
Leonid7 Leonid7 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.05.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iorest Vezi mesajul
Ți-ai propus să fii doctor docent în manevrarea textelor cu AI ?

Eu văd că un nr relativ mic de persoane ajung acolo unde sfinția sa e depus la capelă, parcă în cimitirul Giulești, poate câteva zeci de mii, sute de mii în 20 de ani din minim 10 milioane de ortodocși.

Majoritatea nici nu știu ce oameni sunt canonizați în calendarul pan-ortodox.

Ce treabă are faptul că a fost un tânăr care s-a implicat în voluntariat, nu a tras cu arma, nu a făcut discriminări, nu a desconsiderat oameni.

Așa sistemul comunist ar fi condamnat pe oricine se implica pentru țară și pe tine dacă trăiai anii aceia.
Nu am spus ca a făcut violente , insa aderarea la o mișcare care nu are legătură cu Ortodoxia este o greșeală in sine , fără sa numărăm sau sa analizam faptele personale. el nu a făcut fapte rele , dar s-a solidarizat cu alții care au făcut numai prin faptul ca a aderat la acea mișcare si a susținut-o prin prezenta , dându-i credibilitate. Nici măcar nu avem o delimitare de acea mișcare mai târziu . Nu e o întâmplare ca cel care l-a promovat masiv este Iustin Pârvu , aflat într-o situație asemănătoare , si mănăstirea Petru Vodă .
Reply With Quote

Tags
canonizare, martiri, mucenici, sfinti, sfintii inchisorilor