Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Rugaciuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.02.2009, 20:01:16
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Psalmul 2 ( Un psalm a lui David )

Pentru ce, de-atâta zbucium isi fac neamurile parte / Si popoarele-ndârjite, planuri multe si desarte ? / Pentru ce-imparatii lumii si-ai lor cap țin mereu, / Despre Domnul si-impotriva Unsului lui Dumnezeu ? / "Sa le rupem legatura, - zic acestia in cor, - / Și sa ne scapam odata neamul de la jugul lor" ! / Cel ce locuieste-n ceruri, râde insa de misei / Și -auzind ce pun la cale, -Domnu-si bate joc de ei. / Apoi le graieste Domnul, in mânia Lui cea sfânta / Si cu-a Lui urgie mare, toata gloata o-nspaimânta : / "Eu din slava Mea trimis-am Imparat, jos pe pamânt, / Sa se-nchine Lui Sionul , muntele Meu pururi sfânt !" / Trâmbita-voi deci porunca Domnului, care, de sus, / M-a strigat, mi-a dat toiagul pastoriei si mi-a spus: / "Tu esti Fiul Meu ! Eu ,Tatăl, Iti voi fi-n tot locul scut; / Pentru mântuirea lumii, Fiule, azi Te-am nascut ! / Cere dara de la Mine, si-ti voi da, pentru vecie, / Neamurile de pe lume, mostenirea Ta sa fie ! / Cere de la Mine, Tatăl , ca-ti voi auzi cuvantul / Si-n de-a pururi stăpânire, dărui-Ti tot pământul ! / Cu toiag de fier vei paste toate gloatele sub cer, / Le-oi zdrobi ca pe ulcele, cu toiagul Tău de fier ! " / Prindeti dar intelepciune, impărati, pe fata lumii / Si luati invatatura, voi , judecatori ai lumii ! / Domnului slujiti cu frica, de-L voiti pe Domnul-stânca ! / Bucurati-va -nainte-I, cu smerenie adâncă ! / Prindeti dar invatatura, pâna nu va prinde somnul, / Pentru ca-n mânia-I crunta, sa nu va loveasca Domnul / Si pe scara de-ntuneric sa cadeti din treapta-n treapta, / Ratacindu-va de-a pururi de pe calea Lui cea dreapta ! / Caci mania-I vine iute ! Ea dă geamătul si plânsul ! / Fericiti cei ce nadejdea nu si -o pun deât in Dânsul !

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Colinde,versuri. tigerAvalo9 Craciunul - Nasterea Domnului 30 15.12.2014 14:00:54
Rugaciuni in versuri ! + cristiboss56 Rugaciuni 102 29.06.2014 22:38:17
Versuri pe muzica - cine este autorul dorinastoica14 Generalitati 43 06.10.2012 19:53:33
Iron Maiden - adevarul din spatele unor versuri Brave New World Generalitati 18 04.08.2012 21:54:59
Rugăciunea Sfântului Efrem Sirul în versuri atud Rugaciuni 0 08.04.2008 22:22:52