![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() "Piară cei ce vor izbândă,prin bârfire și minciună
Care cred că lacăt gurii n-are cine să le pună Până când uita-vei Doamne,pe-al tău rob în trista-i viață Până când îți vei întoarce de la mine a Ta față?" [COLOR=darkred]"Înlțate-voi,o Doamne că m-ai ridicat sub stele[/COLOR] [COLOR=darkred]Și n-ai bucurat vrăjmașii de înfrângerile mele,[/COLOR] [COLOR=darkred]Doamne,din adâncul lumii am srigat la tine-n cor[/COLOR] [COLOR=darkred]Și m-ai vindecat stăpâne,dându-mi câte-a fost să-ți cer."[/COLOR] [COLOR=#8b0000][/COLOR] [COLOR=black]"Depărta-ți-vă de mine voi toți făcători de rele,[/COLOR] [COLOR=black]Fiindcă Domnul auzi-ta glasul plângerilor mele[/COLOR] [COLOR=black]Auzitu-ne-a suspinul tânguirea de cuvinte[/COLOR] [COLOR=black]Și-a primit prea Milostivul,rugăciunea mea fierbinte.[/COLOR] [COLOR=black]Tremure acum vrăjmașii când aude-mă prea Sfântul,[/COLOR] [COLOR=black]Si-ntr-o clipă ei să fie pleava,pleava care-o bate vântul."[/COLOR] [COLOR=darkred]"Pune capăt răutății păcătoșilor odată[/COLOR] [COLOR=darkred]Și-ntărește pe cel care crede în marea Ta răsplată!"[/COLOR] |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Colinde,versuri. | tigerAvalo9 | Craciunul - Nasterea Domnului | 30 | 15.12.2014 14:00:54 |
Rugaciuni in versuri ! + | cristiboss56 | Rugaciuni | 102 | 29.06.2014 22:38:17 |
Versuri pe muzica - cine este autorul | dorinastoica14 | Generalitati | 43 | 06.10.2012 19:53:33 |
Iron Maiden - adevarul din spatele unor versuri | Brave New World | Generalitati | 18 | 04.08.2012 21:54:59 |
Rugăciunea Sfântului Efrem Sirul în versuri | atud | Rugaciuni | 0 | 08.04.2008 22:22:52 |
|