Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 06.05.2009, 13:03:37
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Apropos!,Anca,mai tii minte cand mi-ai sarit in cap fiindca am spus ca;"sunt povesti si iar povesti",toate acele legi pe care le-ai enumerat din partea BOR?
SI acesta nu este nici pe departe un caz singular,dar...tu continua sa citesti ca-ti face bine la intelect.Nu stiu ce m-as face daca nu as gandi nitel si cu propria minte si as nimeri la "preotul in cauza"...iarasi,apropos de propria logica....
Cred ca ti-ar place sa generalizezi si acest caz, asa cum ai facut si cu altele. Acest lucru nu e posibil, atata timp cat mai exista si corectitudine, nu numai incorectitudine. Uite ca Dumnezeu ii scoate la lumina pe cei incorecti. Cu "logica" ta, ory ai inchide toate manastirile si i-ai casatori pe toti monahii, punandu-i la procreere. Ori asa ceva nu se poate. Asa ca las-o mai incet cu logica ta, ca nu tine.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A plecat la Dumnezeu Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei maria-15 Generalitati 7 09.01.2013 14:38:47
Cum isi vinde cineva sufletul diavolului? elom Generalitati 40 18.07.2012 13:10:38
Daca vinde cineva unele carti sunsray Stiri, actualitati, anunturi 4 20.03.2012 22:34:34
IPS Teodosie padrevicentiu Generalitati 1 12.09.2009 21:08:35