Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.05.2009, 00:09:49
Anna Anna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007 Vezi mesajul
" Deci grabiti-va sa va curatati sufletul si trupul vostru . Nu primiti nicidecum gandurile murdare . Astfel veti vedea si voi aceste lucruri despre care va scriu . Atunci va veti incredinta de cuvintele mele . Tot ceea ce v-am scris pana astazi sa incercati si veti afla in viata voastra ca spun adevarul din propria experienta "

nu e adevarat ... le spune clar sa isi cutere si ele trupul si sufletul lor ( citeste cu atentie mai sus ) , si asfel " sa vada si ele acest lucru " din experinta ; alea erau maici de manastire !!! oare le-o fi spus sfantul iosif sa vada si ele din experinta la niste barbati de acolo ca si-au invins scurgerile ??? la niste maici sa le spun una ca asta ??? hai ca ai mintea ravasita de ganduri viclene .... si cum iti mai explici tu asta : daca ele si-ar fi curatit sufletele si trupurile de necuratie atunci niste barbati de pe acolo ar inceta sa mai aiba scurgeri !!! pai ce treaba au ele cu barbatii de pe acolo ? asa interpretezi tu textul lui ? pai chiar ca ai imaginatie bogata ... ce spui tu frizeaza si cea mai elementara logica ... ... e ca si cum ai spune ca maicile alea ar fi mancat si niste barbati de pe acolo nu ar mai simtit foamea niciodata , din cauza ca maicile mancau tot timpul ... ... tu nu iti dai seama ce spui ? normal ca lor le-a zis sa isi opreasca scurgerile ... le-a zis sa guste din experienta proprie , sa incerce si ele sa aiba aceeasi experienta ... deci e clar : femeia trebuie sa isi opreasca ciclul ... oricat ar parea de greu de crezut asta e ...
Nu ai inteles ce am vrut sa zic, dar nu mai insist. Ramanem pe firul asta

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 georgeval Din Vechiul Testament 25 25.10.2016 06:31:20
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman Ciprian Mustiata Teologie si Stiinta 8 19.12.2012 16:12:08
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! valentinalogo Preotul 28 06.06.2010 07:26:42