![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Posibil... Oricum, e foarte neclar ce vrea sa spuna daca vorbea cu maicile. Poate era asa de despatimit ca pt el nici nu mai conta de ce sex erau saracele femei din fata lui.. :o)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ei Fani, cum nu iti dai seama ce-o sa zica acuma? O sa zica ca pt facere de prunci si in interiorul casatoriei nu e pacat.
Oricum, nu intervin mai multi barbati aici? ca pe noi n-o sa ne creada. |
|
|||
|
|||
![]()
Ei, n-o sa-l judec pe cel care a scris, nu cred ca e prost textul. Nu reiese ca se referea la nici o scurgere femeiasca. Se referea exclusiv la scurgerea barbatului, si cat de bine este sa fi despatimit. Si de acolo le indeamna si pe ele sa n-aiba ganduri de desfranare, dar nu ca sa n-aiba ciclu.
|
|
|||
|
|||
![]()
" Deci grabiti-va sa va curatati sufletul si trupul vostru . Nu primiti nicidecum gandurile murdare . Astfel veti vedea si voi aceste lucruri despre care va scriu ."
Pai unde zice ca ce scria (parca ziceai ca le zicea in fata?) era ciclul? Citatul asta vine immediat dupa celalat sau in alta parte? Eu zic ca interpretarea logica esre ca le scrisese de binefacerile infrinarii si curatiei, in rugaciune, de ex., si acum le aminteste ca daca nu au ganduri murdare vor ajunge mai usr si la rugaciunea pura. Oricum, nu este de loc clar, nu foloseste cuvantul menstruatie sau ciclu la femei. Tot nu ne-ai zis cine este. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|