Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.06.2009, 21:09:25
giovaninnaa giovaninnaa is offline
Member

Data înregistrării: 23.03.2008
Implicit

da, si eu cred ca o prima solutie este tacerea. in trafic, pe strada, in mijloacele de transport in comun.

si cu siguranta ca si de frica nu se baga nimeni in situatii in care un om este agresat. pentru ca nu o data, s-a bagat unul, chit ca mai solid, care a sarit in apararea cuiva, dar agresorii erau 3, sau mai multi, si cel care a intervenit, a ajuns batut mar.

imi pare rau ca trebuie sa vorbim si despre lucruri asa urate, dar, vedeti, se intampla atit de des, atit de mult, sunt covarshitoare ca manifestari... si eu zic ca noi, cei care macar ne dorim sa fim oameni buni, trebuie sa ne gandim ce na facem.... cum traim, si cum ramanem crestini in astfel de conditii?

bine, ok, rugaciunea este primul pas, dar trebuie sa gasim si niste solutii sa ne gasim si noi locul, sa traim si noi pe lumea asta, cat de cat in siguranta, si cat de cat su sufletul linistit, nu tulburat zilnic, sau poate de mai multe ori pe zi, de niste ..... "oameni"....
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Discriminarea - o boala a societatii in care traim - razvan_andrei Generalitati 23 27.02.2012 12:47:06
Ce ati schimba,daca ati putea,la lumea in care traim? tigerAvalo9 Generalitati 41 26.05.2011 22:00:24
Ce putem face pentru ca societatea in care traim sa devina mai buna? Andu30 Generalitati 38 24.03.2011 22:03:30
Legile dupa care va judeca Dumnezeu lumea phradmon Alte Religii 8 11.10.2010 19:26:13
Rugativa pentru noi caci grele si dureroase sunt vremurile care le traim emiliulia Umanitare 82 28.07.2010 12:49:27