Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.07.2009, 12:36:07
topcat
Guest

Implicit

[SIZE=2][COLOR=#ccccaa]46[/COLOR] Și pe la ceasul al nouălea, Isus a strigat cu glas tare: „Eli, Eli, Lama Sabactani?” adică: „Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, pentru ce M-ai părăsit?”[/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ccccaa]47[/COLOR] Unii din cei ce stăteau acolo, când au auzit aceste vorbe, au zis: „Strigă pe Ilie!”[/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ccccaa]48[/COLOR] Și îndată, unul din ei a alergat de a luat un burete, l-a umplut cu oțet, l-a pus într-o trestie, și i-a dat să bea.[/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ccccaa]49[/COLOR] Dar ceilalți ziceau: „Lasă, să vedem dacă va veni Ilie să-L mântuiască.”[/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ccccaa]50[/COLOR] Isus a strigat iarăși cu glas tare, și Și-a dat duhul.[/SIZE]

[SIZE=2][COLOR=#ccccaa]46[/COLOR] Isus a strigat cu glas tare: „Tată, în mâinile Tale Îmi încredințez duhul!” Și când a zis aceste vorbe Și-a dat duhul.[/SIZE]

[SIZE=2][SIZE=2][COLOR=#ccccaa]28[/COLOR] După aceea Isus, care știa că acum totul s-a sfârșit, ca să împlinească Scriptura, a zis: „Mi-e sete.”[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=2][SIZE=2][COLOR=#ccccaa]29[/COLOR] Acolo era un vas plin cu oțet. Ostașii au pus într-o ramură de isop un burete plin cu oțet, și I l-au dus la gură.[/SIZE]
[SIZE=2][COLOR=#ccccaa]30[/COLOR] Când a luat Isus oțetul, a zis: „S-a isprăvit!” Apoi și-a plecat capul, și Și-a dat duhul.[/SIZE]

[SIZE=2]Ce intelegi prin revelatie, avind in vedere cele trei texte diferite prin care se descriu ultimele cuvinte ale lui Hristos pe cruce?[/SIZE]
[SIZE=2]Sau le dam la o parte si spunem ca nu conteaza, important e ca a murit?[/SIZE]
[SIZE=2]Ce baza poti pune pe un text relevat?[/SIZE][/SIZE]
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Geneza Templier Knight Din Vechiul Testament 67 27.05.2017 19:14:27
Interpretarea viselor redandrei90 Generalitati 14 02.04.2014 14:09:09
Interpretarea Scripturii ancah Secte si culte 78 20.11.2011 15:33:47