Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.12.2009, 12:15:43
camivero19 camivero19 is offline
Member

Data înregistrării: 26.08.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de oanamiki26 Vezi mesajul
da. dansul stie ca este duhovnicul meu, ma stie de un an si ceva, am fost la dansul de nenumarate ori...avand o problema destul de serioasa...

nu sunt din parohia dansului, este calugar la manastirea radu voda.
Stii ce as face eu in locul tau? L-as "para" la Doamne ca nu "isi face treaba". I-as spune tot ce simt in legatura cu asta. (Eu m-am apucat de "I-am citat" lui Dumnezeu si din sfintii parinti legat de nevoia de parinte duhovnicesc pentru ca deja intrasem in panica si nu mai intelegeam nimic). Apoi I-as spune sa faca cum stie EL ca la urma urmei eu pe EL Il caut nu pe parintele cutare sau cutare. SI lasa-te purtata de El. O sa iti vina ceva in cap. Fa ce iti vine, ca e Doamne cu tine. Tu tine-ti mintea la EL mereu. "Bate-L la cap" ca femeia cananeaca. Si nu cauta tu solutii pentru ca oricat de bune ar fi solutiile noastre Dumnezeu are mereu o solutie mai buna.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Vreau sa imi schimb religia erwin84 Botezul 78 19.09.2014 08:02:15
Schimb de carti Mihnea Dragomir Stiri, actualitati, anunturi 14 31.08.2011 10:02:40
Schimb de Carte Ortodoxă stefania2011 Stiri, actualitati, anunturi 0 25.06.2011 12:41:09
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co rusu Stiri, actualitati, anunturi 0 26.06.2008 13:04:07