Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa Romana

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.01.2010, 01:53:12
beliver's Avatar
beliver beliver is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.10.2008
Locație: Ardeal
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Da, sunt ceva mai mult de... 7 si as vrea sa ne ajute Dumnezeu sa ni se mai alature si altii. Din pacate nu mai e prea mult pana la inceputul postului si inca am rezerve ca vor fi modificari serioase. Din cate am inteles pe-aici si pe "private", multi nu au incredere si prefera ca de astfel de probleme sa se ocupe cei aflati in slujba bisericii, fie ca o fac pentru modesta noastra contributie, fie ca li se cere "de sus". Eu daca o fac, o fac pentru mine dar sunt convins ca ce se intampla in Sf. Altar, nu putem noi face nici intr-o mie de ani. E firesc si necesar sa ne rugam si noi cu toata fiinta noastra, dar daca cei care ne reprezinta, nu participa, ma tem ca macinam in gol! Suntem mult prea mici pentru un scop atat de mare.

Nu stiu ce canoane are fiecare de facut. Eu... m-am obisnuit asa si parca mi-e rusine sa renunt pur si simplu. Nu e o obligatie, este "un defect" al constiintei!...

Si-acum, noapte buna ca deja am intarziat cu "datoria"!

Tocmai pentru ca se aduna asa de greu 20 de persoane ar trebui sa nu te razgandesti.Eu am sa cer binecuvantare de la duhovnicul meu si daca se poate sa citesc doua catisme daca este nevoie.Eu nu ma tem ca macinam in gol...Vreau sa mai propun sa ne punem unii pe altii pe pomelnicul personal,adica cel de acasa,si daca cineva doreste sa facem un pomelnic puteti incepe sa va inscrieti,ma refer la cei de pe forum care vor sa-i pomenim si la cei apropiati lor.Doamne ajuta!

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Salvati Copenhaga! andreicozia Generalitati 7 03.01.2010 04:45:16
salvati o viata andreicosminus Umanitare 0 30.12.2009 17:57:32
SOS!Salvati viata unui copil nou-nascut! heaven Umanitare 8 10.09.2009 21:13:19
Salvati Iconostasul de la Cotroceni simona76 Stiri, actualitati, anunturi 1 26.03.2009 09:56:37
salvati un suflet bm Generalitati 18 02.09.2007 15:10:53