Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Alte discutii > Homosexualitatea

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.03.2010, 17:01:23
gabriela8 gabriela8 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 31.10.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to gabriela8
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariuca92 Vezi mesajul
Strajeru,

Sodoma si Gomora sunt din Vechiul Testament. Acolo Dumenzeu, este un Dumnezeu al Dreptatii si razbunarii, de aceea el intervine.

Hristos insa ne-a adus alt mesaj, Evanghelia, mesajul Iubirii. Este o optica diferita.
Nu cred ca Hristos trimite pe cineva la pierzanie pentru ca iubeste un om.

Multumesc,
Mariuca

Permite-mi sa te contrazic desi te-ai adresat Strajerului...
Dumnezeu este si a fost un Dumnezeu al Iubirii si al Dreptatii! Daca in Vechiul Testament exista o pondere mai mare a dreptatii a fost pentru ca omul sa inteleaga si pentru faptul ca poporul evreu inclina usor spre idolatrie! Porunca iubirii data de Mantuitorul Iisus Hristos nu se refera la desfranare ci la faptul ca toti suntem egali si ca fii ai Parintelui Ceresc suntem datori sa ne iubim, sa ne ajutam spiritual si material. Iubirea de care vorbeste Hristos nu incurajeaza sodomia! Si cred ca deja ti s-au intunecat mintile, una este a iubi si alta este a batjocori ceea ce Dumnezeu doreste din partea noastra!
Eu as zice ca si astazi Dumnezeu este drept dar lasa libertate de alegere omului si nu pentru ca este rau ci pentru ca il iubeste mult si nu doreste sa il oblige in nici o directie!
De iubirea lui Dumnezeu beneficiem aici in lumea aceasta pe urma urmeaza judecata care este DREAPTA!!!!!!!!!!!!
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
am nevoie de un sfat Nico11 Pocainta 2 06.04.2011 19:58:27
Nevoie de un sfat va rog ! andreidiniasi Umanitare 9 20.04.2010 12:04:56
am nevoie e un sfat luminitam Generalitati 36 08.09.2009 15:29:03
Am nevoie de un sfat sophia Generalitati 10 13.05.2009 01:08:32