Citat:
În prealabil postat de florinna01
M-am rugat la Dumnezeu pt o casatorie binecuvantata,a aparut un el dar nu corespunde deloc,de unde stiu ca e de la Dumnezeu sau nu?
Daca ce-mi doresc eu nu corespunde cu gandirea lui Dumnezeu?
Vreau pe cineva pe care sa-l iubesc sa simt ceva pt el..... chiar daca am o varsta(33) si se spune ca nu mai poate fi iubire,bine nu iubire dar ceva sentimente trebuie sa fie....nu?
|
intr-adevar e o decizie pe care trebuie sa o gandesti foarte bine ...dar la ce te refereai cand ai spus ca nu corespunde ? la aspectul fizic? ca nu e prea atragator din punctul asta de vedere? sau... ca e patimas ,bea ,etc. ?
cred ca o lista a prioritatilor ar fi :
1.credincios ,si nu doar cu numele - femeia stie mai bine decat barbatul sa "simta " cu cine are de-a face, cel putin ,daca nu imediat ,macar dupa o vreme de "tatonare" mai ales daca face si rugaciune fierbinte la Maica Domnului si sfantul protector nu greseste in alegere...
2. o compatibilitate la nivel relational ,comunicational si intelectual sa nu fiti ca soarecele si pisica .daca unul vorbeste turca si altul chineza de balta e mai greu sa facut casa impreuna
am uitat ceva? a da, compatibilitatea emotionala si afectiva ...dar asta se realizeaza cu adevarat doar daca cei doi sunt credinciosi ...si il iubesc in primul rand pe Dumnezeu ,apoi in al doilea rand ...pe partenerul de viata.
vezi sa nu alergi DOAR dupa "fluturasi in stomac" ca astia dupa cateva luni "zboara " si te trezesti ca te-ai casatorit cu vre-un patimas care iti da flit cu prima ocazie sau te inseala cu prima intamplata in calea sa... asa ca ai de grija ...fii inteleapta + rugaciune si vei sti ce decizie sa iei
daca nu ai duhovnic ,sa-ti cauti neaparat ....
Doamne ajuta!