![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Si daca nu exista Dumnezeu, tu de unde esti? ![]() Daca tu crezi in Dumnezeu si in lumea cealalta constati ca nu exista, nu ai pierdut nimic, iar daca acum nu crezi in Dumnezeu si pe lumea cealalta vezi ca exista ai pierdut totul!!! Si apoi Insusi Fiul Lui Dumnezeu a venit pe pamant si ne-a vorbit despre Tatal si Duhul Sfant! O asemenea intrebare nu cred ca isi avea rostul... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca ne gandim si la alte cazuri, "nimic" e o exagerare crestina in toata regula. Iar intrebarea avea rostul sa trezeasca persoana in cauza la realitate. Pana si voi spuneti ca D-zeu iti da dar nu-ti pune in traista! |
|
|||
|
|||
![]()
Asa cum cred ca iti este si tie limpede din propozitia de inchiere, problema nu este daca Dumnezeu exista sau nu ci atitudinea fata de propria ta problema.
Last edited by AlinB; 10.04.2010 at 22:42:52. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, mi-as dori totusi un raspuns la intrebarea: si daca D-zeu nu exista? Evident, toti sunteti liberi sa raspundeti dar, cel mai mult mi-as dori sa-mi raspunda initiatoarea topicului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exista raportari corecte si raportari gresite la divinitate. De ex. raportarea gresita ar fi ca Dumnezeu sa-ti preia responsabilitatile personale si sa te transforme intr-un robot teleghidat. Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
E foarte greu sa gasesti un om care sa intruneasca un anume nr de calitati si cat mai putine defecte. In ziua de azi totul se raporteaza la bani si la felul in care arati. Din pacate sunt prea putini cei care cauta la cel de langa el credinta, dorinta de afi placut lui Dumnezeu……
Eu NU am vrut langa mine un om violent si mai ales un alcolist, asa ca putini prieteni pe care i-am avut, i-am chinuit..... le puneam rabdarea la incercare, singurul care a trecut testul e actualul meu sot, dupa o vreme i-am explicat , nu s-a suparat….suntem impreuna de 16ani si inca ne este foarte bine…. Last edited by Samy02; 11.04.2010 at 14:21:22. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu reusesc sa-mi dau seama care e raspunsul. Au fost doar niste replici care nicidecum nu luau in calcul varianta inexistentei lui D-zeu. Imi poti da te rog un citat. Ceva de genu "daca D-zeu nu exista......"
|
|
|||
|
|||
![]()
Frate, esti super tare... Suntem totusi pe forum crestin si mai ales....ortodox! Cum daca nu exista Dumnezeu?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiu ca suntem pe un sait ortodox, dar tot aici mi s-a acrit de cate ori am citit pariul lui Pascal dat ca argument pentru credinta. Eu pun in discutie varianta "crezi si nu exista, atunci n-ai pierdut nimic". In cateva cazuri concrete, discutate in acest topic, persoanele implicate chiar n-au pierdut nimic? Nu le-ar fi fost mai bine daca nu ascultau gura lumii ortodoxe? Si mai exista inca un argument la fel de penibil:"n-ai dat de greutati si de aia nu crezi in D-zeu". Din cate vad, cei care deja cred, nu se descurca prea bine. Atunci ee valoare mai are argumentul? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Alesul | Anna | Nunta | 213 | 07.11.2017 18:40:17 |
cauta cu inima si cu tot ce stii, nu cerceta cu ochii | Man Teo | Generalitati | 15 | 15.08.2011 19:17:52 |
cum putem stii care este voia lui Dumnezeu? | skicolour | Intrebari utilizatori | 13 | 18.01.2011 14:12:28 |
|