Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.05.2010, 08:53:25
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Subscriu !
Si ar trebui sa "pomenim" si ciurda de nkwd-isti, kgb-isti, care au "condus" destinele Romaniei din '47 pana '65 si chiar '85...stiti voi, unii ca botnaras, ana p. si multi altii...nu ar mai fi...
Iartă-i Doamne pe cei ce ne asupresc și ne dosâdesc, și nu-i lăsa să piară pentru mine păcătosul ! Amin . Apoi să ne rugăm pentru ca să avem noi înșine o moarte bună :"Când picioarele mele reci îmi vor da să înțeleg că corabia acestei vieți este aproape de limanul său, Multmilostive Iisuse , fie-Ți milă de mine . Când ochii mei întunecați și tulburi din pricina morții ce se apropie vor căuta stăruitor spre Tine, Milostive Iisuse , fie-Ți milă de mine. Când mâinile mele tremurătoare și amorțite nu vor mai putea strânge Crucea Ta si fără de voie o vor lăsa să cadă pe patul durerii , Mulmilostive Iisuse , fie-ți milă de mine. Când obrajii mei galbeni ca ceara și buzele mele învinețite vor stârni milă și frică la cei ce vor fi în jurul meu , când părul capului meu ud de sudorile morții se va ridica în sus și va vesti că-i aproape sfârșitul , Mulmilostive Iisuse , fie-Ți milă de mine. . ."

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cantarile Ortodoxiei cristiboss56 Rugaciuni 79 12.09.2013 23:02:06
Romanii nu-si respecta eroii ?! Radu32 Generalitati 26 07.12.2010 18:43:29
Rugăciune pentru EROII DIN DECEMBRIE 1989 cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 3 22.12.2009 19:58:49
Duminica Ortodoxiei + cristiboss56 Diverse Sarbatori 2 28.02.2009 22:36:50
Eroii nu mor niciodată! delaro Stiri, actualitati, anunturi 4 31.12.2007 17:32:19