![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Este o reactie opusa celei firesti: in loc sa se intoarca la credinta, o snopesc pe a altora...partial.Sa nu uitam : este patria laicitatii, a republicii, a revolutiei, .....
Nu-mi plac musulmanii, stiu ca au o credinta stramba, generatoare de ura si crima, de nedreptati sociale, dar cobaterea lor se face altfel... Daca spuneau adevarul despre islamism si profilul uman gaunos realizat de acesta, cu intentia de a interzice coranul , inclusiv intreaga lor religie, mi se parea mai firesc..Dar asa, cu interdictii doar pt ce bate la ochi ...!? Or sa se mai ia de minarete, ca si elvetienii, si gata ...Criza ramane ! |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Interzicerea gradinaritului! | Miha-anca | Generalitati | 28 | 24.08.2011 11:35:33 |
Nevoia de estetic în spațiul public | Traditie1 | Generalitati | 16 | 08.02.2011 22:47:38 |
Comunitatea ortodoxa Nisa,Franta | carmencita15 | Reguli generale de utilizare a forumului | 4 | 30.05.2010 21:10:55 |
O descriere a iadului islamic... | scrabble | Religia Islamica | 31 | 08.01.2010 20:58:01 |
|