Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.10.2010, 13:05:02
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
De ce parintele Cleopa nu a scris niciodata nimic rau despre masonerie?
Stau si eu si ma intreb.
Normal ca masoneria e inofensiva.
Iar ca nu isi fac publice actele de milostenie e dupa cum a invatat Dumnezeu Iisus Hristos :"tu insa cand faci milostenie sa nu stie stanga ta ce face dreapta ta".
Dl Paulescu a fost daruit de Duhul Sfant ca un foarte bun medic ca a descoperit insulina dar acea carte mi se pare o absurditate.
Eu de evreu sa faca parte din masonerie nu am auzit.
mihail - esti amuzant acum...
Ii numesti pe multi "inselati de draci" si de multe ori ai dreptate, dar de data asta te-a cam inselat si pe tine sa-i iei de buni pe masoni.
Nu lua in seama scrierile vadit contradictorii masoneriei, ci cauta si citeste acele articole/carti/scrieri care ii lauda, si care ne xplica despre ei. Citeste cartile unde ei singuri se descriu si ai sa vezi si "inselarea" lor si apoi o sa-ti dai seama si de a ta.
Mult succes iti doresc.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ECUMENISMUL SI MASONII ivasile Stiri, actualitati, anunturi 27 15.04.2014 21:45:16
Dusmanie si dusmani cristiboss56 Generalitati 131 24.10.2012 15:06:15
Masonii andipanda Generalitati 11 19.05.2011 15:31:01
Iubire de dusmani... pana unde? crestinOrtodoxa Intrebari utilizatori 8 06.01.2011 21:52:55
Postul la crestini si postul la maestri yoghini - oare sunt acelasi lucru? mihailt Generalitati 21 10.09.2010 10:24:12