![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Am niste obiectii:
1. In post nu te poti scula de la masa satul, niciodata. Aparent te-ai saturat, dar se duce f.repede. Alimentele de dulce tin mai mult de foame. De aceea avem tendinta sa compensam calitatea prin cantitate. 2. Este posibil sa te ingrasi sau slabesti in post. Depinde de persoana. Multe produse de post ingrasa: paine, paste, nuci, alune, dulciuri. Cei care rezista sa nu manance decat dietetic (!) in post: numai legume fierte si fructe, paine putina, fara grasimi, nuci, alune, dulciuri, etc., pot slabi. Dar repet: trebuie sa poata rezista si aibe un stomac sanatos. 3. Eu inca n-am gasim solutia optima de a putea posti si rezista la eforturile vietii in acelasi timp. Chiar am o perioada f.grea si nu stiu cum sa fac. Am nevoie de energie si calciu.
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Post de bucate sau post de pacate...??? | geo.nektarios | Pocainta | 160 | 19.03.2016 13:34:53 |
Marele meu pacat: Mancarea | Mihailescu-Marin Daniel | Generalitati | 47 | 14.04.2011 12:28:54 |
Mancarea calugarilor | alexdu | Generalitati | 34 | 01.03.2011 14:06:37 |
Rugaciune care se citeste in fiecare post | alina8023 | Intrebari utilizatori | 0 | 08.03.2010 01:03:53 |
mancarea in post este rugaciunea.atentie | yulyan | Generalitati | 0 | 15.11.2007 15:54:23 |
|