Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.03.2011, 23:46:42
lugrez lugrez is offline
Banned

Data înregistrării: 18.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Ateii îmi provoacă și acum numeroase perplexități. Cum ar fi faptul că îi caută mereu pe credincioși să vorbească cu ei și să-și exprime diferența specifică, ba mai mult, fac din ateismul lor un soclu pe care se urcă să-și fluture presupusa superioritate, altfel nu-mi explic cum de pierd ei atâta vreme cu noi, niște închipuiți (în opinia lor). Ce miză are un astfel de comportament?
De ce faci blog ca să-ți declari ateismul dacă ești convins de faptul că credința e oricum o sminteală și nu vrei să ai de-a face cu ea? De unde atâta energie pentru polemică, construit argumente, deconstruit argumentele altuia, dacă ai ajuns la concluzia că ești un mamifer emancipat și n-ai ce să-i faci?

Eu știu că un credincios discută cu un necredincios, spre binele celui din urmă. Atunci ce "bine" urmărește un ateu când vrea cu tot dinadinsul să-l scoată pe credincios din credința lui ca să ajungă cum spunea psalmistul: "Nebunul zice în inima lui: nu este Dumnezeu"?
Ce rost are să faci un forum unde să te bucuri cu alții că viața ta n-are niciun rost?
Tu ai impresia ca toate actiunile tale se petrec intr-un balon ermetic izolat de spatiul in care traieste orice alta persoana?
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciuni pentru atei. cod_gabriel Generalitati 48 11.08.2014 07:25:49
Atitudinea fata de atei anisoara Generalitati 7 07.11.2013 10:17:23
Cuvant pentru atei dobrin7m Generalitati 179 14.03.2011 10:03:30
atei rightful8912 Generalitati 646 05.08.2010 11:15:28