![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca cereti altora sa fie corecti si cinstiti, ce credeti ca ar trebui sa faceti dumneavoastra acum? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ok, ma mai uit inca o data la postul nr. 3 si din nou apare diferit fata de cum il prezentati dvs. Credeti ca a putut si editat intre timp ? Sa nu ma intelegeti gresit. Nici eu nu sunt de acord cu horatiu.miron in multe lucruri, dar nu il judec deloc, si mai ales nu il judec pentru fapte pe care nu le-a savarsit. De obicei nu sunt virulent, ma enerveaza doar cei care incearca cu tot dinadinsul sa bage zanzanie intre oameni, indiferent de credinta. Last edited by heorhe; 07.03.2011 at 21:15:00. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma asteptam din parte dumneavoastra la... ceva cam asa: - v-am ridiculizat, v-am facut mincinos, dar acum mi-am dat seama ca eu am inteles gresit si m-am avantat aiurea. Imi cer iertare. Dar poate insinuarea de mai sus e maniera dumneavoastra de a va cere scuze... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In ceea ce priveste alte afirmatii de ale lui, eu l-am articulat cand fost cazul. |
|
|||
|
|||
![]()
Ateii îmi provoacă și acum numeroase perplexități. Cum ar fi faptul că îi caută mereu pe credincioși să vorbească cu ei și să-și exprime diferența specifică, ba mai mult, fac din ateismul lor un soclu pe care se urcă să-și fluture presupusa superioritate, altfel nu-mi explic cum de pierd ei atâta vreme cu noi, niște închipuiți (în opinia lor). Ce miză are un astfel de comportament?
De ce faci blog ca să-ți declari ateismul dacă ești convins de faptul că credința e oricum o sminteală și nu vrei să ai de-a face cu ea? De unde atâta energie pentru polemică, construit argumente, deconstruit argumentele altuia, dacă ai ajuns la concluzia că ești un mamifer emancipat și n-ai ce să-i faci? Eu știu că un credincios discută cu un necredincios, spre binele celui din urmă. Atunci ce "bine" urmărește un ateu când vrea cu tot dinadinsul să-l scoată pe credincios din credința lui ca să ajungă cum spunea psalmistul: "Nebunul zice în inima lui: nu este Dumnezeu"? Ce rost are să faci un forum unde să te bucuri cu alții că viața ta n-are niciun rost?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și oare ce ai dori? Separarea comunităților pe baza ideologiilor promovate de acestea? Probabil că nu. Cel mai probabil ți-ai dori ca lumea să fie atee, pentru că ateismul este pentru tine un adevăr veritabil, așa cum pentru mine e un adevăr veritabil ortodoxia... Încetează să mai visezi enormități, să vrei luna de pe cer...
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 07:25:49 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 10:03:30 |
atei | rightful8912 | Generalitati | 646 | 05.08.2010 11:15:28 |
|