![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
agnosticismul si ateismul nu sunt chestii mutual exclusive un ateu nu e convins de inexistenta divinitatii foarte putini atei (care sunt atei prin cercetari nu pentru ca e cool sa fi ateu sau din ignoranta) ar spune ca sunt convinsi 100% ca nu exista zei gnostic = possessing (intellectual or) spiritual knowledge. un agnostic nu are spiritual knowledge deci pot spune ca eu sunt un ateu agnostic din nou, nu poti generaliza ca "ateii cred ca le stiu pe toate" pentru ca singuru lucru care il au in comun e lipsa de credinta un om care pretinde ca le stie pe toate e un cretin, putini atei care au avut cel putin o dezbatere la viata lor vor spune ca stiu totu atat timp cat definitia divinitatii e asa vaga, de multe ori nefalsificabila nu ai cum sa afirmi ca nu exista zei cand faci o afirmatie trebuie sa fi pregatit sa aperi acea afirmatie cu dovezi clare daca cineva iti spune ca pamantul e elipsoid, tu ai orice drept sa nu il crezi "nu cred" nu implica nici o responsabilitate de partea ta daca tu afirmi ca "pamantul nu e elipsoid" deja ai de dat niste explicatii, aia e o afirmatie care contrazice ceva, pe cand "nu cred" nu contrazice nimic, spune doar ca tu nu esti convins Last edited by informatorul; 21.07.2011 at 22:31:09. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Desfranarea intre sot si sotie part 2 | ionut12 | Generalitati | 20 | 16.11.2010 08:06:45 |
blog part 2 | padrevicentiu | Generalitati | 5 | 14.06.2010 23:15:49 |
ateismul | andaluzia | Generalitati | 14 | 30.03.2009 12:38:49 |
ATEISMUL | saccsiv | Generalitati | 130 | 28.03.2009 16:19:05 |
Ateismul | spinu | Alte Religii | 411 | 23.07.2008 21:50:10 |
|