Citat:
În prealabil postat de laviniu
Inseamna ca stati excelent cu vederea! Va invidiez! Numai bine!
|
Nu-l judecati aspru,el vrea sa impace pe toata lumea.Este un frumos idealist,nu va reusi dar
ar fi lumea mai saraca fara unii ca el.Am uitat sa precizez ceva,pana se gandeste domnul doctor ce sa raspunda.Ce propun.
Dansul sa analizeze,cum crede de cuviinta, cele 5 teze calviniste si sa le faca o critica.Inclusiv predestinarii.Cum crede dansul.Pe rand si pe toate.As dori ca acesta critica
sa contina si critica argumentelor biblice pe care se bazeaza aceste teze.Inclusiv predestinarea.Pentru ca esenta lor asta este:
fundamentarea biblica.
Dansul le va critica si eu le voi apara.Accept ca dansul sa primeasca sugestii si postari in sprijin de la orice ortodox de pe forum.Nu le voi comenta pe acelea dar voi tine cont de ele in raspunsurile mele.
Eu pledez singur cauza confesiunii mele.Voi apela la Biblie ca baza principala a afirmatiilor mele.Domnul doctor foloseste ce vrea. Hai dom'doctor nu puteti refuza.Sunteti acasa,eu in ,,deplasare",va va sustine si raul si ramul :) eu joc singur impotriva tuturor pe subiectul acesta, i'm the bad guy :) Sunt de acord sa aveti si galerie activa.
Eu singur.Un om.Unul singur.
Ce sanse pot sa am? La pariuri nici macar nu s-ar miza pe sansa mea, mai lipseste sa propun sa ma combat singur :)
Daca va decideti o sa va insotesc cand voi vedea postata prima analiza.
Nu altceva.O sa incerc sa fiu cat pot eu de obiectiv.Nu ma astept sa-si schimbe cineva radical opiniile.
Dar macar rezolvam neclaritatile public si direct.Cam asta ar fi.Cu bine.