Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.05.2012, 00:35:36
nicolae44 nicolae44 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2012
Locație: brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

aline e un paradox in prozelitismul nostru sa zicem al fiecaruia.iti dau un ex. un pastor de la organizatia martorii lui yehova a venit la mine asa am convenit sa discutam. eu chiar am postit o zi ca sa iasa un rezultat caci cu ei n-o scoti la capat ca-s indoctrinati saracii rau de tot.el ma intreba si eu raspundeam a fost ff interesant...dar Domnul i-a inchis gura l-a prins in siretlicurile lui si n-a mai avut ce sa zica sa dovedeasca e mult de povestit.......... si dupa cateva zile pt ca aveau program de circulat a venit sotia lui si am intrebat-o parca ma durea inima pt ea spuneti-mi ce-mi oferiti?eu am primit de la Domnul iertare, viata vesnica,bucurie mi-a dat copii destui ,aveti ceva mai bun de oferit???sa stii ca n-a mai zis nimic eu stiu ce cred aline si cred ceea ce zic.Fie ca Domnul sa ne dea aceasta garantie, aceasta nadejde care nu insala,nu o speranta de 99% ci certitudinea credintei.o viata curata intareste credinta aceasta ,dar trebuie sa primesti aceasta credinta nu te nasti cu ea chiar daca stii biblia pe de rost intelegi aline??tu ai primit-o de la Domnul sau ce credinta ai sau de unde o ai?ti-ai format-o singur?nu e cumva doar o cunostinta sau o recunoastere a ceva?credinta e minunea pocaintei.cand apostolii au facut minuni si erau supraincantati Domnul ce le-a zis?bucurati-va mai degraba ca numele voastre sunt scrise in ceruri.e un har sa crezi ca esti scris in cer asta-i credinta vie si o poate avea oricine Domnul sa te binecuvanteze si noapte buna
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
rezultate triplu test Mirela0110 Generalitati 6 11.11.2010 13:01:12
Dialogul ,intre sinceritate si viclenie flying Generalitati 3 08.06.2010 23:30:04
Un nou test sangvin detecteaza cancerul cu sase ani înainte de formarea tumorilor absolutep0wer Generalitati 7 08.06.2010 19:58:39