Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.10.2012, 18:49:45
ciprian22 ciprian22 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.03.2010
Locație: bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Acum ceva vreme am purtat o discutie cu un practicant de Thai Ci .Persoana respectiva era si cantaret intr-o biserica.Mi-a dat o explicatie cat se poate de normala referitor la ceea ce orientalii denumesc "Ci" .Afirma ca avand antrenamentul necesar si concentrarea pentru a putea sa-ti controlezi electricitatea si magnetismul propriu ajuti anumite aspecte ale vietii cotidiene sa fie mai bune.Spre exemplu putea sa-si stimuleze electric si magnetic anumite parti ale corpului pentru a scapa de boala..raceala..durere de cap..dureri articulare..etc.Putea transmite si altor persoane starea respectiva.Mi-a facut si o mica demonstratie.A lipit pe pieptul meu dezgolit o carte de vre-o 400 pagini a pus palma pe carte..s-a concentrat vre-o 5 minute timp in care a inceput sa tremure si sa transpire iar atunci cand am luat cartea de pe piept aveam pe piele urma inrosita a palmei lui de parca a presat indelung si puternic pe piept palma..Insa intre palma si piele au fost 5 cm de hartie..A explicat asta spunand ca nervii umani transmit informatia electric si chimic iar el in 15 ani de practica intensa a invatat sa controleze fluxul respectiv.In acelasi timp mi-a spus ca nu este nimic anormal,nimic ocult,nimic paranormal ci pur si simplu o latura putin descoperita a omului.Nu stiu cat de adevarate sunt cele spuse de el ,mentionez ca nu am talent de povestitor el fiind mult mai explicit decat relatarea mea dar mie mi-au sunat foarte logic vorbele lui.Cu respect Ciprian.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebare despre milostenie Adrianna Morala Crestina 37 13.08.2013 08:46:49
Intrebare despre Dumnezeu cred_cu_adevarat Generalitati 2 24.06.2012 02:01:13
Despre viata...intrebare tigerAvalo9 Generalitati 18 04.07.2011 12:05:05
Despre muzica...o intrebare. tigerAvalo9 Generalitati 17 30.04.2010 12:04:16
intrebare despre Athos simo_78 Despre Biserica Ortodoxa in general 6 20.08.2008 15:53:31