![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
LARCHET Jean-Claude, Terapeutica bolilor mintale, trad. Marinela Bojin. București: Sophia, 2008. Recomand si: Sfinti si mari duhovnici despre exorcizare si tamaduire http://www.librariasophia.ro/carti-S...--so-8638.html Citat:
Concret in cazurile pe care le cunosc personal este vorba de tulburari sufletesti (unele raman in sfera psihologiei altele intra si la psihiatrie), intelegeri eronate ale ortodoxiei care afecteaza atat persoana in cauza cat si alti oameni. Cele mai cumplite cazuri sunte ale practicantilor de vrajitorie, ocultisme... aici alientarea mentala este evidenta perecum si efectele in primul rand asupra propriei persoane, apoi asupra familiei si a celor din jur... nu intru in amanunte. Citat:
Prin anumite practici se intra in legatura cu anumite "entitati" Reiki este o mare inselaciune, in unele cauzri se pretinde "lucrarea" cu harul Duhului Sfant... nu are rost sa intru in amanunte. Doamne ajuta.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; Last edited by Eugen7; 29.10.2012 at 10:12:14. |
|
||||
|
||||
![]()
"De aceea Domnul, mergand pe drum, arata ca toti ceilaiti oameni, El, Dumnezeu Cel adevarat. Manca, bea, plangea. A fost numit chiar ratacit si stapanit de demon. Si astazi, daca vorbeste cineva despre har, despre curatirea omului launtric de patimi, este socotit ratacit."
http://www.crestinortodox.ro/carti-o...lor-80981.html Doamne ajuta.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multe afirmații, zero dovezi. Ia să vedem. Ați inclus în enumerarea de mai sus magnetismul. Bun. Există sau nu există câmp biomagnetic ? Organismul animal, și deci și cel uman, creează sau nu un câmp electro-magnetic ? |
|
|||
|
|||
![]()
Remintesc, nu comentez mesajele userului catolic MihaiG, e un user agresiv.
|
|
||||
|
||||
![]()
Vrei să-l bat?
|
|||
|
|||
![]()
Nu sunt de acord cu violenta, dar daca se intampla fara sa stiu asta nu mai depinde de mine. :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Corect. Dar poți să iei în calcul că acești practicanți nu sunt altceva decât antihriști (cu sau fără știință). Eu nu spun nici că sunt, nici că nu sunt periculoși te las pe tine să tragi concluzia.
|
|
|||
|
|||
![]()
Cei care sunt maestrii sau practica frecvent au aceasta problema, dar multi nu mai practica dupa ce fac initierea, incearca la inceput dar apoi nu mai au timp si rabdare sa practice. Din fericire.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce vi se pare agresiv în această întrebare ? Dar, da, în măsura în care refuzați să răspundeți pentru că nu vă convine răspunsul, trebuie să recunoaștem că există un nivel de agresivitate în întrebarea mea. O agresivitate necesară la adresa unui anumit tip de discurs, care tinde să facă de râs creștinismul. Agresivitate la adresa semidoctismului. Agresivitate la adresa obscurantismului și a dogmatismului găunos deghizat în pioșenie veritabilă. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebare despre milostenie | Adrianna | Morala Crestina | 37 | 13.08.2013 08:46:49 |
Intrebare despre Dumnezeu | cred_cu_adevarat | Generalitati | 2 | 24.06.2012 02:01:13 |
Despre viata...intrebare | tigerAvalo9 | Generalitati | 18 | 04.07.2011 12:05:05 |
Despre muzica...o intrebare. | tigerAvalo9 | Generalitati | 17 | 30.04.2010 12:04:16 |
intrebare despre Athos | simo_78 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 6 | 20.08.2008 15:53:31 |
|