Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.11.2012, 05:56:08
ortodoxa2310 ortodoxa2310 is offline
Member

Data înregistrării: 31.03.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de laurastifter Vezi mesajul
Doamne ajută!
Am observat că avem mai mulți colegi de forum adolescenți (elevi în liceu).
Aș vrea să vă întreb: cum ați vrea voi să se desfășoare o oră de Religie? Despre ce ați fi dornici să discutați? Pe ce teme, la ce neclarități v-ar plăcea să vă răspundă profesorul de Religie?
Și aș vrea să vă mai întreb ceva: dacă ați avea o lecție despre Nașterea Domnului, cum v-ar plăcea să se desfășoare (în afră de colinde)? :) Ce v-ar plăcea să vă spună proful în legătură cu Nașterea Domnului?
Dar ce anume nu v-ar plăcea, ci vi s-ar părea plictisitor? :)
Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri. :)

...sora mea ce vorbesti tu acolo...

nu mai sunt demult la liceu, dar sa-ti spun ce faceam la ora de religie- NIMIC.
Cand si cand mai venea preotul profesor sa ne puna note, ne intreba cate ceva f simplu si elementar pe cativa si in functie de raspunsurile alea pune note la toti. 9 si 10. 9 la aia care zbierau prin clasa. Cam atat.

Asta a fost un caz fericit. Am mai avut un profesor, nu preot, si mai tanar care venea si abera la ore despre reincarnare hinduism.

Deci -ipotetic, pt ca nu mai sunt la liceu-din pct meu de vedere, daca la ora de religie ne-ar invata rugaciuni ca pe copiii de gradinita- si ne-ar explica intelesurile- ar fi minunat, macar cu atat sa ramanem.
Ambitii mai mari de-atat cu indraznesc sa am de la ora de religie.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
intrebare cont forum calatorul Generalitati 0 29.12.2012 00:19:24
o intrebare pentru profesorii de religie... sau cunoscatori gheorghie Sectiune dedicata profesorilor de religie 2 17.02.2012 22:55:33
Rugaciiuni pentru cineva care vrea sa se sinucida Andreea_ Rugaciuni 18 31.07.2010 21:44:24