Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Morala Crestina

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.06.2013, 15:19:39
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
Sophia, sa stii ca sufar. Sufarc c societatea s-a stricat asa tare. Si daca se intampla lucrurile care se intampla, nu e doar vina elevilor. Vina e mai departe: a parintilor. Si iar revin la perioada comunista: a parintilor formati si crescuti in regim ateu, unde cum era si firesc, in familia in care Dumnezeu nu e binevenit apar certuri, vorbe grele, injuraturi, desfranare, pacate grele.Si iata asa apar copiii, pe care pr Arsenie ii numea:"copii nascuti in lanturi".
Si pe mine ma dor lucrurile astea. Dar intr-o societate in continua degradare, nu imi pot lasa copiii.
Ai amintit de scoli particulare ortodoxe. Ele exista. Si in Orasul nostru. Doar ca sunt scumpe.:500 de lei de copil.Or eu am patru copii.Iar salariul sotului, caci doar din el traim nu e de 1000 euro.

E trist ca variantele celelelalte sunt oricum, numai crestine nu.
In o societate in care guverneaza banul nu se poate intampla decat ceea ce spui tu.
Unii au bani si evalueaza totul prin prisma banului ,au inima impietrita , altii tanjesc sa aiba si nimeni nu se gandeste la Dumnezeu.
Ce exemple sa vada bietul copil ?
Pana la urma copilul trebuie crescut cu frica lui Dumnezeu si invatat sa vada in toate ajutorul primit de Sus
Reply With Quote

Tags
școală acasă, homeschool, homeschooling, scoala acasa

Thread Tools
Moduri de afișare