![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ca sa minimizezi acele dezavantaje ale compromisului HS-ului, ca sa nu devina mai mari chiar decat scoala de stat dpdv al dezvoltarii psiho-emotionale de mai tarziu (ca si asta poate avea efecte dezastroase pe termen lung), cred ca daca alegi varianta de HS (poate chiar si numai pt primele 4 clase, ca sa nu mai vorbim de mai mult), cred ca este necesar sa poti vorbi cu un psiholog specializat pe dezvoltarea si psihologia copilului si cu multa experienta practica in domeniu, ca sa inveti ce trebuie sa faci ca sa ii asiguri tu, intr-un mediu controlat de tine, totusi, acele interactiuni cu mult mai complexe decat ti-ai putea imagina, pe care un copil trebuie sa le aiba cu cei de varsta lui (si nu numai la joaca, ci in lucru in echipa, in muuuulte moduri in care interactiunile pe care ar fi trebuit sa le aiba intr-o scoala l-ar fi format). In primul rand tie ca parinte probabil ca te-ar ajuta o astfel de consiliere ca sa stii de ce si cu ce ti-ai putea priva copilul in dezvoltarea sa, fara ca tu poate sa ai habar ce-i lipseste si ce il va afecta profund mai tarziu (ca si de astea cred ca am da seama).
Ca sub stapanirea Ta totdeauna fiind paziti, Tie slava sa inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor Amin. Last edited by adam000; 20.06.2013 at 17:22:50. |
|