Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 03.12.2013, 19:29:08
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Un crestin nu a vrut sa-si transforme propria pensiune in Sodoma, nici macar pentru o singura noapte. Tu poate ca ai face-o, e problema ta. El nu a vrut, e problema lui. Care e problema ta sau a statului ? Primeste-i tu acasa pe toti daca ti se pare ca ala a gresit, ca e inapoiat sau mai stiu eu ce.
Stiu si eu, nu pot sa nu ma gandesc la Lot care isi oferea fiicele virgine pentru a-si proteja oaspetii (care nu stia nici cine sunt) versus bunii crestini de mai sus.
Cum a ramas cu "dispretuieste pacatul, dar iubeste pe pacatos"?
In cazul asta au aruncat in strada pacatosii, nu pacatul.

Citat:
Adica vezi Doamne, astia 40 sunt sariti de pe fix, ca normal ar fi sa accepte orice, ca statul ne vrea binele. Ce conteaza ca sunt 40 sau e unu singur ?
Pai probabil ca au o anumita nesiguranta vizavi de influenta pe care o au ca parinti vs. cea pe care o are scoala, caz in care, probabil ca au scrantit-o pe undeva ca parinti.

Conteaza atunci cand punem cifrele unele langa altele sa vedem cat de relevant e statutul de crestin in ecuatia asta sau este de fapt altceva.

Citat:
Important e ca statul asta care ti-a devenit dumnezeu si la care ai vrea sa ne rugam cu totii ii impune aluia cum sa-si educe copilul.
Si daca un betiv considera de cuviinta ca un copil nu are ce sa invete la scoala ci trebuie sa ramana pe acasa, stie el mai bine, nu-i asa?

Da, nu's betivi aia, dar betia e doar un exemplu pentru a face defectul din gandirea ta mai evident.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce spuneti de actele biometrice? Daniel777 Stiri, actualitati, anunturi 107 12.10.2010 00:02:47
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice mihailt Generalitati 50 30.09.2009 19:22:02
Ce se incearca cu actele biometrice? mihailt Generalitati 0 15.07.2009 03:30:05
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice bunicu Stiri, actualitati, anunturi 2 24.03.2009 12:20:37
Despre actele de identitate electronice si intimitate BogdanF2 Generalitati 0 26.01.2009 21:23:30