Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 22.12.2013, 20:17:24
Florinvs Florinvs is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.12.2012
Locație: Husi, judetul Vaslui
Religia: Ortodox
Implicit

Si ca sa incheiem oarecum toata acesta polemica pe tema regimului comunist din Romania , asa cum a fost el cu bune si rele:

-tot ce am prezentat s-a bazat pe cifre si date concrete, si pe discutiile purtate cu oameni care au trait si muncit in RSR, oameni de o cinste si corectitudine exemplara (de exemplul ceferistii), si care nu pot fi banuiti de rea-intentie;
-prin ce am prezentat nu am urmarit a creea nostalgii fata de aceea perioada, ci de a o prezenta-o asa cum a fost, si aceea perioada facand parte din istoria Romaniei;
-in nici o situatie nu am cautat a impune parerea mea unor colegi de forum, si nici nu am recurs la jigniri sau invective. Din pacate unii colegi nu au inteles lucrul asta, luand o parere contrara fata de a lor ca pe un atacat la persoana.
-asa cum alti colegi probabil nu-si vor schimba opiniile, nici eu nu-mi schimb parerile asa de des si sunt consecvent.

In fine, istoria va judeca si ce a fost bine si ce a fost rau atunci, iar Nicolae Ceausescu sunt convins ca pana la urma va aveea parte de o judecata dreapta, din partea poporului roman si a istoriei, iar aceea mascarada de "proces" va fi uitata de generatiile viitoare.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Familia in regimul comunist florinbrasov0 Generalitati 40 11.09.2016 23:24:09
Fiara bolșevică, Holocaustul roșu, Genocidul comunist doctor_faustus Generalitati 28 12.02.2013 09:39:16
Imi cer iertare ca am laudat fostul regim ateisto-comunist mihailt Generalitati 44 29.09.2010 15:33:34
Profetii despre romania IonelS Intamplari adevarate 74 22.09.2010 13:46:09
Materiale despre Romania coralina Generalitati 15 12.10.2009 09:23:01