![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
N-am sugerat mersul neaparat pe jos, ci mersul in public tot timpul, pe de-o parte, dar si curajul de a avea o initiativa... chiar masculina, dar politicoasa, pe de alta parte, adica sa va impuneti un program de prezentare, de "loby", de vointa proprie activa. Despre asta am incercat sa sugerez ca e nevoie de o schimbare de atitudine interioara, adica, daca tipi crestini ortodocsi nu au curaj sa vporbeasca pe strada, atunci luati dvs "boul de coarne" si aveti dvs curaj, ca nu-i niciun pacat; eu si sotia mea ne cunoastem la initiativa ei. Dupa ce intrati in vorba va dumiriti daca e ortodox sau... ateu si-atunci continuati sau il convertiti; vedeti ca sunt solutii. Tocmai fiindca nu sunteti rapitoare e necesara aceasta schimbare interioara ca sa deveniti cuceritoare. Pentru inceput, fiti vesela si optimista, uitati-va la partea cea mai buna a oricarei situatii si de indata transmiteti asta... "aproapelui", adica celui mai apropiat de dvs acolo unde sunteti, indiferent cine e acela. Pe scurt, faceti-va prieteni.
Sublimă fărâmă a Sfintei Chemări, Zvâcnită din Vrerea divină, Mi-e sufletul vultur ce spintecă zări Și sus, printre stele, se-nchină.(pr. Dumitru) Last edited by Demetrius; 11.08.2017 at 09:04:46. |
|