![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Rar de tot găsești poate doar prin minunile sfinților în România câte o mărturie de acest tip, ceea ce-mi confirmă faptul că odată căsătoriți mulți chiar nu mai problematizează așa și viața capătă alte greutăți. Ar fi interesant un jurnal thriller gen lupta până la căsătorie vol 1 și lupta din viața de familie vol.2, ceva de genul am citit la Monahia Porfiria în cartea „S-a luptat cu valurile”, o grecoaică talentată, blestemată fără motiv de mamă să nu aibă fericire în viață, căreia i-a murit un soț, a făcut avere din croitorie dar a fost ruinată de un bărbat pervers care i-a falimentat afacerea și a ajuns la închisoare pentru datorii în Grecia, finalul e că pleacă în Africa la o misiune grecească de catehizare. Ideal ar fi să fie cazuri cu alt final. Și Danion Vasile scrisese ceva despre căsătorie, cum și-a cunoscut soția, prin ce ispite a trecut, cum pusese inele de logodnă la o icoană a Maicii Domnului și se ruga pentru căsătorie cu o altă fată și a doua zi a găsit inelele de logodnă împrăștiate fără să atingă nimeni icoana, iar fata respectivă de fapt nu era pentru el. Acum am înțeles că Danion lucrează la o carte despre divorț.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 19.08.2017 at 22:16:04. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mi-ai făcut seara. "Ziua 453. Încă nu știe că exist." În altă ordine de idei, cred că e o idee bună. Am putea să îl începem chiar aici. Domnule Dragomir, vă așteptăm contribuția.