Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.05.2021, 17:52:20
Adr.iu91's Avatar
Adr.iu91 Adr.iu91 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.03.2021
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
Citește aici.
Nu stiu, eu de AstraZeneca m-am ferit sa il fac (Pfizer am facut). O hartie scrisa pe calculator rar poate deveni dovada ca asta contine, trebuiesc mai multe surse (sincer nu am auzit de site-ul asta activenews.ro).

Cat despre Pfizer uite stire reala oficiala, citeste la Full List of Ingredients PDF (pag.2) (General Information) https://www.cdc.gov/coronavirus/2019...-BioNTech.html

Citat:
În prealabil postat de Moroco Vezi mesajul
... Avortul stim ca e un pacat foarte grav. Dar copiii avortati nu sunt vinovati cu nimic. Daca medicii preiau celule de la fetusii avortati si le folosesc la vaccinuri...

Dar cand mananca omul toate carnariile si preparatele din carne si care ies din carne e moral? Nu e de la morti, nu sunt produse rezultate in urma pacatelor? Nu tot in om le baga si nu asa putin ca un vaccin ci cu nemiluita si parca nu se mai satura?
Eu nu cred ca noi facem pacate daca luam dumicate in gura (la care nu stim ce contin exact) si vaccinuri (din "fetusi") in mana, sincer....cine se joaca cu viata noastra sigur Domnul ii va trage la raspundere pe ei la Judecata de Apoi, nu pe noi. Si atunci vom afla adevarul. Noi cu ce sa gresim? Ca suntem cobaiul lor? Nu stim ce contine cu adevarat fiecare. Pacatul cade asupra celor care se joaca cu viata noastra! Poate la Judecata vom sti adevarul, si o sa aflam daca cei din ierarhia inalta ne-au vrut raul sau binele.

Un singur lucru e cert, ce am auzit de la jurnalistul Lucian Mandruta: mai marii lumii, nu vor anihila populatia lumii (prin vaccin) pentru ca ei au NEVOIE de noi pentru ca ei sa se imbogateasca, fara noi ei sunt nimicuri.

Thread Tools
Moduri de afișare