![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
Colegii români din școala de după anii 90 sunt un cancer în cea mai mare parte cu câteva excepții notabile și admirabile și eu am urât clasele 1-8 și chiar 9-12, pentru răutatea, câinozitatea multora dintre ei deși eu nici n-am pățit multe faze dar tot mi-e efectiv lehamite să mai văd unii indivizi și acum la aproape zeci de ani după. Pe mine nu mă miră că România se dezintegrează prin depopulare, oamenii sunt atât de ticăloși încât traiul devine insuportabil efectiv și preferă fiecare să plece unde vede cu ochii. Citat:
Potențialul angajaților nu e maximizat. Citat:
Aici e tot vina șefilor că nu fac o atmosferă aerisită, că nu gândesc din timp lucrurile și dau totul peste cap. Citat:
Avea copii, mai băga un concediu maternal, se mai fortifica psihic din procesele chimice de care are parte o femeie când își îngrijește pruncii și uite așa mai trecea și timpul îi mergeau și vechimea și contribuțiile sociale. Citat:
Verișoara ta e un om util societății și faptul că nu lucrează e o pierdere pt stat în primul rând primăria nu încasează arierate de pe fiecare angajat din unitatea administrativ teritorială și statul nu ia Contribuții de asigurări sociale, ăsta e un alt exemplu de stat falimentar care nu știe să-și pună oamenii în valoare cu calitățile lor. Citat:
Plus că dacă dă de un șef sau un primar care vrea s-o profite de sex și o înebunește cu avansuri că o vede necăsătorită îi face viața un iad și mai mare, unele primării sunt moșiile personale ale unor oameni de nimic. Ar trebui și la Funcționarii publici să fie concurs unic pe țară cu subiecte serioase și comisii să se anuleze arbitrariul trucării concursurilor, cum e la magistratură sau în alte domenii dau toți la București cu o bibliografie serioasă.
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 24.07.2022 at 21:41:52. |
|