Citat:
În prealabil postat de Adr.iu91
, dar pe parte stiintifica: sa il intelegi pe Adrian Niculescu. Psihologul acesta e foarte inteligent, si citeste omu pe fata. (nici macar nu e preot, dar e psiholog) El e atat de bun incat ar trebui sa lucreze la FBI pentru divizia profilerilor psihologici.
|
De unde știți că Adrian Niculescu e psiholog, eu știam că e un frizer antreprenor, patron de mai multe frizerii și autor al unor materiale motivaționale, nici nu știu dacă are facultate sau licență să profeseze psihologia.
Știu că a fost muncit și el de foarte tânăr, pe vas și la munci de jos și asta l-a călit și l-a făcut să cunoască întrucâtva caracterul oamenilor ,dar nu mi se pare că ar fi desăvârșit, în privința copiilor el zicea să nu faci deloc dacă te descurci greu cu banii, că el a luat un cărucior cu nu știu câte zeci de milioane, atunci am încetat să mai urmăresc.
De parcă e vreun standard să iei tot timpul cele mai scumpe chestii și numai prețurile alea sunt pe piață, o eroare de judecată.
Deci cel puțin pe partea asta greșește că supra-exagerează anumite costuri și dificultăți care apar inerent în formarea unui vlăstar, și așa natalitatea e la pământ.
Mi se pare că vorbește puțin cu patima omului oripilat și terorizat de sărăcie și lipsurile din copilărie și extrapolează prin lentila asta anumite judecăți care sunt doar parțial veridice.